De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Droomreizen West-Canada in 2023

Droom je van een geweldige autovakantie in Canada die in het teken staat van de overweldigende natuurparken, wilde dieren en gezellige steden? Doets Reizen heeft ook voor de zomer van 2023 weer fantastische reizen samengesteld. Verblijf in sfeervolle hotels of luxe lodges. Al onze individuele autorondreizen zijn voorzien van de leukste excursies zodat jij het land écht ervaart en geen kostbare tijd verliest. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten, we gaan graag aan de slag met het samenstellen van jouw maatwerkreis naar Canada.

Bekijk de video

Uitgebalanceerde routes

In West Canada kun je fantastische hikes maken, excursies ondernemen en genieten van indrukwekkende uitzichtpunten. Daarom is het van groot belang dat de reisroutes goed in elkaar zitten, zodat jij ter plaatse geen stress ervaart en niets hoeft over te slaan. Een goed voorbeeld is de onderbreking halverwege de Icefields Parkway tussen Banff en Jasper National Park.

Banff National Park - Alberta - Canda - Doets Reizen

Onvergetelijke wildlife safari's

In West-Canada leven veel bijzondere dieren zoals orka's, walvissen, zwarte en grizzly beren, elanden, roofvogels etc. Om je reis nog onvergetelijker te maken ga je op natuurlijk op safari. Mocht een whalewatch of bearwatch ontbreken in de bestaande reis? Geen probleem, je voegt ze eenvoudig via onze offertetool, toe aan je droomvakantie.

Tide Rip Tours - Telegraph Cove - Vancouver Island - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Toegang tot de mooiste plekken

Doets Reizen koopt accommodaties direct bij de bron in, zonder gebruik te hoeven maken van dure inkooporganisaties. Hierdoor bieden wij tegen een scherpe prijs, hoogwaardige kwaliteit accommodaties aan. De accommodaties zijn door ons goedgekeurd op sfeer, locatie en prijs. Of het nu een super deluxe lodge aan Moraine Lake is, of een toeristenklasse hotel in Wells Gray Park? Of het nu gaat om toeristenklasse hotels of exclusieve natuurlodges, de kwaliteit en locatie zijn altijd goed!

Emerald Lake Lodge - Yoho National Park - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte reizen