De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Boulder City werd in 1931 gesticht om de 5000 arbeiders die aan de Hoover Dam werkten onder te brengen. De stad heeft nu 15.000 inwoners en is voor veel toeristen een ideaal uitgangspunt voor trips in de omgeving. Zo is een dagtocht op een vlot op de Colorado River met Black Canyon River Adventures een onvergetelijke ervaring.

Terug in de schiedenis
Boulder City wordt gezien als voorstad van Las Vegas, maar het is zoveel meer dan dat! Tijdens jouw rondreis door Amerika mag een bezoek aan de indrukwekkende Hoover Dam niet ontbreken. Uit de tijd van de bouw van de Hoover Dam zijn nog spoorlijnen te vinden, die zeer belangrijk waren. Maak een wandeling door de tunnels en langs de voormalige spoorlijn, waarbij je stuit op prachtige uitzichten op het Meadmeer. Een andere unieke manier om de omgeving te ontdekken is per spoorfiets, ervaar al fietsend de schilderachtige omgeving van Boulder City. 

Eindeloos vertier bij Lake Mead
Lake Mead, het grootste reservoir van Amerika, is ontstaan door de bouw van de Hoover Dam. Met meer dan 1200 km kustlijn kun je een prima dag vertoeven op het water, genieten op het strand, urenlang waterskiën of met een boot dobberen en wachten tot de grote vangst. 


 Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Boulder City gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Boulder City