De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Hoewel dit een klein plaatsje is, staat Pigeon Forge bol vol met leuke, kleinere attracties. Zoals een historische molen, aantal muziektheaters en een wijngaard. Maar waar Pigeon Forge vooral om bekend staat is Dollywood; het amusementspark van zangeres Dolly Parton. Pigeon Forge is gelegen op de uitlopers van de Great Smoky Mountains.

Door de ligging nabij de Great Smoky Mountains en het feit dat Dollywood gelegen is in Pigeon Forge, bezoeken miljoenen mensen per jaar deze kleine plaats in Tennessee. Hierdoor vindt je in Pigeon Forge vele restaurants, naast gewone restaurants zijn er ook een aantal dinershows. 

Attracties in Pigeon Forge

Dollywood is niet de enige attractie in Pigeon Forge. Er zijn tal van kleinere attracties te vinden in Pigeon Forge. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Smoky Mountains Alpine Coaster of de Rocky Top Mountain Coaster - soef op een soort van rodelbaan de berg af en The Tomb – een interactieve ervaring met het oude Egypte. Bezoek bijvoorbeeld ook Wonderworks, The Island Ropes Course, The Island Miner’s Gems of de Jurassic Jungle Boat Ride. Ook zijn er vele trampoline parken, escape rooms en mini golf banen. Kortom je hoeft je geen moment te vervelen tijdens jouw vakantie in Amerika.

Musea in Pigeon Forge

Ook zijn er vele musea in Pigeon Forge. Dit zijn niet alleen maar kunst musea maar je vindt het ook veel musea met een thema. Deze musea zijn geschikt voor het hele gezin. Een voorbeeld hiervan is het Alcatraz East Crime Museum. Ook andere aanraders zijn: Hollywood Wax Museum en The Titanic Museum Attraction.

Overige bezienwaardigheden in Pigeon Forge

  • Historic Old Mill
  • Kid’s Country
  • Speedzone Fun Park
  • Pigeon Forge Snow
  • Hannah’s Maze of Mirrors
  • Pigeon Forge Bowling Center
  • Old Forge Distillery
  • Outdoor Gravity Park 

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Pigeon Forge gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Pigeon Forge