Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Dit is de grootste stad van Virginia (438.000 inwoners) en de snelst groeiende stad aan de oostkust. Er is de afgelopen decennia nogal wat kritiek geweest op deze snelgroeiende ‘Boomtown’: te veel beton en een té zakelijke uitstraling. Het stadsbestuur heeft zich die kritiek aangetrokken en er zijn talloze projecten gestart om Virginia Beach wat familievriendelijker te maken.

Familievriendelijk

Het strand van Virginia Beach,van bijna tien kilometer lang, aardig opgepoetst. Er zijn parkeerplaatsen gekomen, er is verlichting en ook is een fietspad van vier kilometer lang aangelegd. Aan de boardwalk – een houten plankier – van vijf kilometer lang liggen terrasjes en restaurantjes.

Activiteiten

Vanuit Virginia Beach worden allerlei spectaculaire watersportactiviteiten georganiseerd, zoals whale watching. Tussen begin januari en begin maart kun je tijdens een tocht van twee uur onder leiding van naturalisten de walvissen van dichtbij observeren. Er zijn ook dolfijnenexcursies en verder kun je het kustgebied met een georganiseerde kajaktour verkennen.

Onze topbestemmingen in de buurt van Virginia Beach

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Virginia Beach gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Virginia Beach