Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

​New Providence is het hoofdeiland van de Bahama’s. Deze wonderschone, tropische droomplek is bekend om z’n prachtige, witte stranden. Het heeft, net als het helblauwe water van de oceaan, dan ook grote aantrekkingskracht op hardcore zonaanbidders. Proef de Britse, koloniale sfeer in het hart van Nassau of ontspan in een spa op één van de vele luxe resorts. Op New Providence zijn er duizend-en-één manieren om te relaxen en te welnessen.

Goddelijke stranden

De rustige, witte, goddelijke stranden zijn een lust voor het oog. Toch was deze vredige omgeving ooit een duistere plek waar piraten vochten, plunderden en in anarchie leefden. De Bahama’s waren in de zeventiende eeuw het toneel van de zogeheten Gouden Eeuw van de piraterij met hoofdstad Nassau als bruisend centrum. De rum vloeide er rijkelijk en die drank is nauw met de eilanden verbonden gebleven. Een excursie op New Providence naar één van de rum-distilleerderijen als Tasty Teas of de Rum Cake Factory is een echte must-do.

Zwemmen, parasailen, waterskiën...

New Providence is ideaal voor de watersportliefhebber. Leef je uit in Cabbage Beach waar je kunt parasailen en waterskiën. Ook voor kinderen is er genoeg aanbod: van een spetterend waterpark als Aquaventure tot het Atlantis Aquarium op Paradise Island, een schiereiland voor de kust. Tijdens een bezoek aan dit aquarium krijg je een levendig beeld van het rijke onderwaterleven in de Bahama’s.

Zoek je een paradijselijke zonbestemming? Dan zit je goed met New Providence. Doets weet precies waar jij je tropische hart kunt ophalen, welke cruise te boeken en hoe je een bezoek aan de eilanden combineert met een rondreis door Florida. Succes en zon gegarandeerd!

Bestemmingen in New Providence

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar New Providence gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Bahama's

New Providence