Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Frankrijk

Noord-Oost Frankrijk

1 Actueel reisaanbod

In Noord-Oost Frankrijk kunnen liefhebbers van wijn en champagne heerlijk genieten. De Elzas, de Champagnestreek en Parijs zijn onder andere te vinden in dit gebied. Ook als je interesses meer liggen in de geschiedenis van Frankrijk, kunnen wij je dit gebied aanraden. Doets Reizen neemt je mee terug in de tijd en wij zorgen ervoor dat je hier een onvergetelijke vakantie beleeft.

Autorondreizen door Noord-Oost Frankrijk

De fantastische rijkdom van Frankrijk begint al ‘om de hoek van België’. Of het nu de variëteit in ambachtelijke wijnen in de Elzas is, de schilderachtige Champagnestreek, de kathedraal van Reims of de dramatiek van de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog: Frankrijk sleept je mee! Natuurlijk houdt Doets Reizen op al deze ‘hot spots’ de beste hotels en accommodaties voor je vrij, zodat je – very VIP, altijd eerste rij – maximaal kunt genieten.  

Vakantietips als je dit bewogen deel van Frankrijk aandoet

  1. Bezoek de slagvelden van Verdun. Niet alleen vóel je 100 jaar later nog de inktzwarte geschiedenis die er zich heeft afgespeeld, maar begin je ook iets te begrijpen van het belang van de verzoening van Frankrijk en Duitsland, die nu samen de ‘motor’ van de EU zijn.
  2. Trek op z’n minst een dagdeel uit voor de kathedraal van Reims. In dit imposante bouwwerk werden ooit de koningen van Frankrijk gekroond en speelde ook de geschiedenis rond de legendarische figuur Jeanne d’Arc. Fascinerende duik in de Middeleeuwen.
  3. Wil je alles weten over de historie en de cultuur van champagne? En jezelf verwennen door het ook uitgebreid zelf te proeven? Dan mag ‘de hoofdstad van de Champagnestreek’, Épernay, niet op je route ontbreken. 

Volop genieten in het hart van Europa 

Heerlijk genieten van het goede leven én iets opsteken over de rumoerige historie van Europa, kan dankzij Doets Reizen perfect samengaan. We reserveren de beste hotels bij de ‘hot spots’ en zorgen, indien gewenst, voor gedetailleerde informatie en boeiende gidsen en/of excursies. Bij Doets Reizen zit je eerste rij. 

Champagne en cultuur 

Heerlijk genieten van champagne en wandelen langs de oude huisjes van Straatsburg, kan dankzij Doets Reizen perfect samengaan. We reserveren de beste hotels bij de ‘hot spots’ en zorgen, indien gewenst, voor gedetailleerde informatie en boeiende gidsen en/of excursies. Bij Doets Reizen zit je eerste rij. 

Bestemming in Noord-Oost Frankrijk

Reis naar Noord-Oost Frankrijk

Logo Doets Reizen Frankrijk

Noord-Oost Frankrijk