Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

​Gelegen tussen zee en bergen ligt de stad Grasse, een heerlijke stad die bekend is geworden door de parfum. Zeker een bezoekje waard voor de parfumliefhebbers, maar ook voor de andere reiziger is het een interessante stad met een prachtig heuvellandschap.

Wereldhoofdstad van de parfum

De stad staat bekend om de goede luchtkwaliteit, de stad van kunst en geschiedenis, maar ook de stad van de parfum. De parfum komt hier namelijk vandaan en het International Perfume Museum vertelt de geschiedenis van de parfum en blikt ook alvast vooruit op de toekomst. 

Gelegen langs de Côte d'Azur

Naast de parfumindustrie heeft de stad natuurlijk veel meer te bieden. Breng een bezoek aan de kathedraal Notre-Dame-du-Puy waar verschillende kunstwerken aan de muur hangen of ga naar de uitkijktoren van turfsteen. Daarnaast ligt Grasse niet ver van de prachtige weg Corniche d'Or. De weg die steden als Saint-Raphaël, Antibes en Cannes aandoet. Vanaf Grasse ben je dan ook zo in Cannes, maar ook in Nice. De omgeving is prachtig, ruige bossen en mooie valleien schilderen hier het landschap. 


Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Grasse gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Frankrijk

Grasse