De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Balestrand is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de Sognefjord, dit omdat het plaatsje aan het begin van het Fjord gelegen is. Balenstad is een kleine maar idyllische plaats met ongeveer 1350 inwoners. Deze vredige omgeving geeft Balenstad de kans om haar bezoekers te inspireren. Met het prachtige uitzicht op het diepe Sognefjord en de hoge bergen, wil je hier straks niet meer weg!

Balestrand in Noorwegen

Ontdek het schilderachtige Balestrand, jouw toegangspoort tot de ongerepte natuurpracht van Noorwegen! Als reisorganisatie begrijpen we jouw verlangen om de wereld te verkennen, en Balestrand is de perfecte bestemming om aan al jouw avontuurlijke dromen te voldoen. Laat ons je vertellen waarom dit juweeltje aan de Noorse fjorden bovenaan je bucketlist hoort te staan.

Welkom in het Nationaal Park Balestrand

Balestrand wordt omarmd door het majestueuze Nationaal Park Balestrand, dat uitblinkt in ongeëvenaarde schoonheid en biodiversiteit. Sta versteld van adembenemende panorama's van met sneeuw bedekte bergtoppen, spiegelende fjorden en uitgestrekte bossen. Verken uitdagende wandelpaden die je diep in de wildernis brengen, waar je oog in oog komt te staan met de lokale fauna, zoals elanden en adelaars.

Een Magische Omgeving

Balestrand is omringd door de meest betoverende landschappen die je ooit zult tegenkomen. Laat je inspireren door de zachte kabbeling van de Sognefjord, de langste en diepste fjord van Noorwegen, die zich uitstrekt tot aan de horizon. Ontdek de charme van traditionele Noorse dorpen langs de waterkant en ervaar de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.
Activiteiten voor Elke Avonturier

Of je nu een natuurliefhebber, een watersportliefhebber, een wandelaar of een cultuurfanaat bent, Balestrand heeft voor elk wat wils. Maak een kajaktocht over de fjord, ga vissen op zalm en forel in kristalheldere wateren, of verken de fascinerende kunstgalerieën en musea die het rijke erfgoed van de streek weerspiegelen.

Accommodaties met karakter

Doets Reizen zorgt ervoor dat je verblijf in Balestrand onvergetelijk wordt. Kies uit een scala aan accommodaties, variërend van gezellige houten huisjes tot luxe hotels met een adembenemend uitzicht. Elke plek waar je verblijft, biedt je het comfort en de ontspanning die je verdient na een dag vol avontuur.


Onze topbestemming in de buurt van Balestrand

Reis in de buurt van Balestrand

Logo Doets Reizen Noorwegen

Balestrand