Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

In de dichte bossen van Småland vind je de plaats Hestra. De omgeving wordt gedomineerd door de 309 meter hoge Isaberg dat aan het Algustorpasjön meer is gelegen. De prachtige ongerepte natuur biedt vele mogelijkheden om outdoor activiteiten te ondernemen.

Ontdek Store Mosse National Park

Op maar 30 minuten rijden van Hestra vindt je het grootste ongerepte drasland ten zuiden van Lapland. De vegetatie in Store Mosse National Park is vergelijkbaar met de noordelijke wildernis. Ga zekere eerste even langs het bezoekerscentrum voordat je begint aan een van de 40 kilometer aan wandelpaden. Je leert hier ook meer over de wildlife dat hier leeft, zoals de elanden als steenarenden. De grote rust zorgt voor een overvloed aan wild met veel vogels.

De plek voor outdoor activiteiten 

Geef je de voorkeur aan meer snelheid of meer actie? Dan kan je je hier ook zeker vermaken. Isaberg heeft namelijk een roddelbaan waar je kan genieten van een rit van 1 kilometer in je eigen snelheid. In combinatie met het klimmen over een parcour door de bomen is dit de perfecte outdoordag. 

Reizen naar Hestra

Logo Doets Reizen Zweden

Hestra