Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Wintersport in West Amerika

Een wintersportvakantie in West-Amerika een echte must! Geniet van uitgestrekte, rustige, sneeuwzekere en uitdagende skigebieden. Meest populair zijn het mondaine Aspen, het uitgestrekte Vail en het historische Breckenridge. Ook leent West-Amerika zich heel goed voor een combinatiereis; wintersport en een bezoek aan nationale parken als Zion en Bryce. Of ga wijnproeven in Napa Valley!

Bekijk onze wintersport in West Amerika

Heli-skiën

Heli-skiën is slechts in een aantal skigebieden in West Amerika toegestaan. Een van deze gebieden is Park City. Bij Doets Reizen kunnen wij deze unieke ervaring natuurlijk toevoegen aan jouw reis en zo jouw wintersportvakantie tot een droomreis maken. Ook andere unieke excursies als een tocht per hondenslede of snowmobile boek je vooraf bij Doets Reizen.

Wintersport - Whistler - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Unieke rondreizen

Een wintersportvakantie West Amerika draait om genieten. Niet alleen tijdens de dagen op de pistes, maar ook de rest van de reis is genieten. Vooral als je een rondreis maakt waarbij je een combinatie maakt tussen meerdere skigebieden en bruisende steden als bijvoorbeeld San Francisco en Las Vegas. Natuurlijk zijn al onze reizen op maat aanpasbaar.

Wintersport - Park City - Utah - Amerika - Doets Reizen

Grote gebieden en veel mogelijkheden

De skigebieden in West Amerika zijn enorm uitgestrekt. De pistes zijn zeer breed en veel gebieden zijn ook erg lang. Er zijn zeer veel off piste mogelijkheden in deze uitdagende skigebieden en ook treeskiing behoort tot de mogelijkheden. Door de uitgestrektheid zijn de gebieden erg rustig, geen rijen bij de skiliften en vooral geen geduw en getrek.

Wintersport - Aspen - Colorado - Amerika - Doets Reizen

Zeer complete pakketten

Een wintersportvakantie West Amerika is zeer compleet bij Doets Reizen. Al onze pakketten zijn inclusief vluchten, transfer of huurauto, accommodatie en zelfs de skipassen. Voor vertrek ontvang je altijd een uitgebreid reisbescheiden pakket, met heel veel extra informatie over jouw droomreis.

Wintersport - Breckenridge - Colorado - Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte wintersport in West Amerika

Logo Doets Reizen

Wintersport in West Amerika