Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Connecticut

Ontdek de staat Connecticut tijdens een onvergetelijke autorondreis met Doets Reizen! Laat je verleiden door de culturele schatten van steden als Mystic en New Haven, verken de prestigieuze Yale University en geniet van de luxe die deze staat te bieden heeft. Lees verder en ontdek waarom Connecticut jouw volgende bestemming moet zijn!

Bekijk onze autorondreizen in Connecticut

Briljante steden

Connecticut herbergt enkele van de meest boeiende steden in Amerika, waaronder New Haven en Hartford. New Haven, de thuisbasis van de wereldberoemde Yale University, biedt een mix van historische charme en moderne flair. Verken de schilderachtige straten en bezoek indrukwekkende musea. Hartford, de hoofdstad van de staat, is doordrenkt van geschiedenis en biedt fascinerende bezienswaardigheden, zoals het Mark Twain House en het Connecticut State Capitol. 

Verken Mystic, een maritiem juweeltje

Breng een bezoek aan Mystic, een pittoresk kustplaatsje met een rijke maritieme geschiedenis. Hier vind je het wereldberoemde Mystic Seaport Museum, waar je kunt dwalen door historische scheepswerven, oude vissersdorpjes kunt verkennen en zelfs aan boord kunt gaan van authentieke zeilschepen. Ontdek tijdens een van onze autorondreizen het mystieke verleden van de zeevaart en geniet van heerlijke visgerechten in de lokale restaurants. Vergeet ook niet om het prachtige Mystic Aquarium te bezoeken, waar je oog in oog kunt komen te staan met fascinerende zeedieren.

Mystic - Connecticut - Amerika - Doets Reizen

Ontdek Yale University

Yale University, gelegen in het hart van New Haven, is een van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld. Als bezoeker kun je de rijke geschiedenis van deze universiteit ontdekken en de majestueuze architectuur bewonderen. Breng een bezoek aan de Yale University Art Gallery, de op twee na oudste kunstgalerie in Amerika, of verken de Sterling Memorial Library, een architectonisch meesterwerk. Yale biedt ook prachtige tuinen en indrukwekkende musea om je culturele dorst te lessen.

Doets Reizen: jouw gids voor Connecticut

Een zorgeloze reiservaring begrijpen wij maar al te goed bij Doets Reizen. Ons autorondreis aanbod in Connecticut is met zorg samengesteld om je de beste ervaring te bieden. Onze deskundige reisadviseurs staan klaar om je te helpen bij het plannen van jouw droomreis naar Connecticut, waarbij we rekening houden met jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw onvergetelijke autorondreis met Doets Reizen!

Mystic - Connecticut - Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Connecticut

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Connecticut