Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Florida

Welkom bij Doets Reizen! Ontdek Florida op jouw manier met onze complete rondreizen. Huur een auto en verblijf in comfortabele hotels, alles voor de ultieme ervaring. Florida is het hele jaar door zonnig en warm, ideaal voor een onvergetelijke vakantie. Verken de paradijselijke witte zandstranden, het trendy Miami, de sensationele pretparken van Orlando en de rijke geschiedenis van beroemde badplaatsen. Zon, zee, strand en nog veel meer wachten op je!
Begin met relaxen op de prachtige stranden, van rustig tot bruisend. Miami biedt kunst, cultuur en een bruisend nachtleven. Orlando betovert je met pretparken zoals Disney World en Universal maar ook voor heerlijke strandvakanties is Florida de ultieme (winter)zon vakantie bestemming in Amerika. Met onze complete pakketten heb je de vrijheid van een huurauto en comfortabele hotels na een dag avonturen. Kies Doets Reizen voor jouw Florida-avontuur en ontdek het Sunshine State in stijl. Bereid je voor op zon, zee, strand en meer! Kom met ons mee en ervaar de magie van Florida.

Bekijk onze autorondreizen in Florida

Rondreizen in Florida

Een vakantie Miami, Orlando of een complete rondreis? Doets Reizen biedt heel veel verschillende autorondreizen naar de Sunshine State. Uiteraard kunnen wij ook een rondreis door Florida op maat samenstellen. Neem hiervoor contact op met één van onze reisspecialisten om jouw droomreis te idealiseren.

Don Cesar - St. Pete Beach - Florida - Doets Reizen

Unieke accommodaties in Florida

Alle accommodaties tijdens een autorondreis Florida zijn met zorg voor jou uitgezocht. Wij begrijpen dat een aangenaam verblijf in een leuke accommodatie op een goede locatie zeer belangrijk is voor jouw reisgezelschap. Onze favoriete accommodaties in Florida, welke wij jou echt kunnen aanbevelen, zijn bijvoorbeeld het South Seas Resort op Captiva Island, de Cheeca Lodge op de Florida Keys en het DonCesar in St. Pete Beach. Al deze accommodaties bieden een top service voor een ultieme vakantie.

South Seas Resort - Doets Reizen - Florida vakantie

Complete Florida Reizen

De autorondreizen Florida van Doets Reizen zijn zeer compleet. Standaard met vluchten, een huurauto en accommodatie. In veel van onze reizen zitten standaard ook al leuke, unieke en bijzondere excursies inbegrepen. Het vooraf reserveren van deze excursies voorkomt teleurstelling ter plaatse en biedt een nog betere beleving tijdens jouw vakantie door Florida. Met deze excursies kom je op unieke plekjes van deze zonnige staat.

Crystal River in Florida - Florida Vakantie - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Florida

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Florida