De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Autorondreizen in Florida

Florida is kleurrijk, tropisch en biedt voor ieder wat wils. Het klimaat is het hele jaar door zeer aangenaam. Florida wordt niet voor niets the 'Sunshine State' genoemd. Dit alles maakt Florida tot de ideale vakantiebestemming. Ontdek de paradijselijke witte zandstranden, trendy Miami, de sensationele attractieparken van Orlando en de historie in St. Augustine. Zon, zee, strand en nog héél veel meer!

Bekijk onze autorondreizen in Florida

Rondreizen in Florida

Een vakantie Miami, Orlando of een complete rondreis? Doets Reizen biedt heel veel verschillende autorondreizen naar de Sunshine State. Uiteraard kunnen wij ook een rondreis door Florida op maat samenstellen. Neem hiervoor contact op met één van onze reisspecialisten om jouw droomreis te idealiseren.

Don Cesar - St. Pete Beach - Florida - Doets Reizen

Unieke accommodaties in Florida

Alle accommodaties tijdens een autorondreis Florida zijn met zorg voor jou uitgezocht. Wij begrijpen dat een aangenaam verblijf in een leuke accommodatie op een goede locatie zeer belangrijk is voor jouw reisgezelschap. Onze favoriete accommodaties in Florida, welke wij jou echt kunnen aanbevelen, zijn bijvoorbeeld het South Seas Resort op Captiva Island, de Cheeca Lodge op de Florida Keys en het DonCesar in St. Pete Beach. Al deze accommodaties bieden een top service voor een ultieme vakantie.

South Seas Resort - Doets Reizen - Florida vakantie

Complete Florida Reizen

De autorondreizen Florida van Doets Reizen zijn zeer compleet. Standaard met vluchten, een huurauto en accommodatie. In veel van onze reizen zitten standaard ook al leuke, unieke en bijzondere excursies inbegrepen. Het vooraf reserveren van deze excursies voorkomt teleurstelling ter plaatse en biedt een nog betere beleving tijdens jouw vakantie door Florida. Met deze excursies kom je op unieke plekjes van deze zonnige staat.

Crystal River in Florida - Florida Vakantie - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Florida

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Florida