Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Autorondreizen in Florida

Florida is kleurrijk, tropisch en biedt voor ieder wat wils. Het klimaat is het hele jaar door zeer aangenaam. Florida wordt niet voor niets the 'Sunshine State' genoemd. Dit alles maakt Florida tot de ideale vakantiebestemming. Ontdek de paradijselijke witte zandstranden, trendy Miami, de sensationele attractieparken van Orlando en de historie in St. Augustine. Zon, zee, strand en nog héél veel meer!

Uitgebreid aanbod

Een vakantie Miami, Orlando of een complete rondreis? Doets Reizen biedt heel veel verschillende autorondreizen naar de Sunshine State. Uiteraard kunnen wij ook een rondreis door Florida op maat samenstellen. Neem hiervoor contact op met één van onze reisspecialisten om jouw droomreis te idealiseren.
Don Cesar - St. Pete Beach - Florida - Doets Reizen

Unieke accommodaties

Alle accommodaties tijdens een autorondreis Florida zijn met zorg voor jou uitgezocht. Wij begrijpen dat een aangenaam verblijf in een leuke accommodatie op een goede locatie zeer belangrijk is voor jouw reisgezelschap. Onze favoriete accommodaties in Florida, welke wij jou echt kunnen aanbevelen, zijn bijvoorbeeld het South Seas Resort op Captiva Island, de Cheeca Lodge op de Florida Keys en het DonCesar in St. Pete Beach. Al deze accommodaties bieden een top service voor een ultieme vakantie.
South Seas Resort - Captiva Island - Florida - Doets Reizen

Complete pakketten & unieke excursies

De autorondreizen Florida van Doets Reizen zijn zeer compleet. Standaard met vluchten, een huurauto en accommodatie. In veel van onze reizen zitten standaard ook al leuke, unieke en bijzondere excursies inbegrepen. Het vooraf reserveren van deze excursies voorkomt teleurstelling ter plaatse en biedt een nog betere beleving tijdens jouw vakantie door Florida. Met deze excursies kom je op unieke plekjes van deze zonnige staat.
Crystal River - Florida - Doets Reizen

Zorgvuldig samengesteld reisbescheidenpakket

Voor je op reis gaat ontvang je van ons een zorgvuldig samengesteld reisbescheiden pakket. Dit uitgebreide pakket zit bomvol informatie over jouw droomreis. Onze zelf samengestelde TripTips tonen jou de echte insidertips. Waar moet ik vanavond gaan eten en wat kan ik overdag het beste gaan doen? Antwoorden op deze vragen vindt je allemaal in deze zogenoemde TripTips.

Uitgelichte autorondreizen in Florida