De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Op Captiva kun je genieten van optimale rust. Je komt hier meer natuur tegen dan mensen en toch kan je de drukte op zoeken als je daar behoefte aan hebt. Een groot deel van Captiva Island wordt ingenomen door South Seas Island Resort. Een prachtig resort met super veel faciliteiten. De gekleurde houten cottages, prachtige witte stranden met schelpen en het natuurschoon van mangrove bossen maken dat wij van Doets Reizen Captiva Island de allermooiste plek van Florida vinden.

Tropisch eiland in Florida

Dit eiland ligt in het verlengde van Sanibel en is met een korte brug verbonden. Het is onze favoriete vakantieplek in Florida. Waarom? Het is er rustig, de natuur overheerst er de mens en het heeft een sportieve klasse. De helft van Captiva is van het South Seas Island Resort, waar je alleen in kunt als je er verblijft en of een boottocht vanuit de jachthaven onderneemt. 

In de jachthaven liggen tussen en naast de prachtige megajachten zeekoeien heerlijk uit te rusten. Het strand van het uitgestrekte resort is 4 kilometer lang en slechts op 2 plekken kun je gebruik maken van ligbedden. Verder is het strand van de krabben, sternen, roggen, hamerhaaien, zeekoeien en dolfijnen. Dieren die je bijna dagelijks kunt zien.

Twee restaurants buiten het resort zijn The Mucky Duck, een druk restaurant met live music en picknickbanken buiten, direct op het strand. Hier wordt elke dag de zonsondergang gevierd. Daarnaast is er de Bubble Room: een heel druk, eclectisch restaurant, waar je voor in de stemming moet zijn.

Onze topbestemmingen in de buurt van Captiva Island

Reizen in de buurt van Captiva Island

Logo Doets Reizen Amerika

Captiva Island