Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Hawaii

Midden in de Grote Oceaan liggen de paradijselijke Hawaii-eilanden. De vier hoofdeilanden zijn Oahu, The Big Island (Hawaii), Kauai en Maui. Hawaii heeft schitterende natuur, tropische regenwouden, prachtige witte stranden en lieflijke valleien. Het klimaat is er heerlijk, de gemiddelde temperatuur is 25 graden en dat maakt je verblijf erg aangenaam. Uiteraard zijn al onze autorondreizen Hawaii aan te passen naar je eigen wensen.

Bekijk onze autorondreizen in Hawaii

Unieke excursies

Helikoptervluchten, snorkelexcursies en whalewatches zijn een kleine greep uit het totale excursie aanbod van Hawaii. Ook bieden wij hier diverse privé excursies aan. Ga met je eigen reisgezelschap en gids wandelen bij de Waimea Canyon en Haleakala National Park of ontdek het eiland Kauai met een uitgebreide dagtrip. Liever actief bezig zijn? Kies dan voor een fietstocht langs de Old Mamalahoa Highway op Big Island.

Big Island - Hawaii - Doets Reizen

Napali Coast

Een reden om naar Hawaii af te reizen is de Napali Coast op het eiland Kauai. Deze ruige en groen begroeide kust is niet toegankelijk per auto en alleen vanaf het water of vanuit de lucht te bekijken. Het is de mooiste kust ter wereld en een bezoek aan de Napali Coast mag zeker niet ontbreken aan een autorondreis Hawaii. Ook het Haleakala National Park, Volcano National Park en de Waimea Canyon zijn echte aanraders!

Napali Coast - Kauai - Hawaii - Doets Reizen

Afwisseling

Hoewel de eilanden Oahu, Maui, Kauai en Big Island allen tropisch zijn, is de afwisseling tussen de eilanden enorm. Elk eiland heeft haar eigen hoogtepunten en unieke bezienswaardigheden. Hawaii is geen bestemming waar je even voor drie nachtjes heen vliegt na jouw rondreis in West Amerika. Verblijf minimaal 4 nachten op elk eiland en combineer meerdere eilanden met elkaar, als je hier de mogelijkheid tot hebt. Neem de tijd en geniet!

Kauai - Hawaii - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Hawaii

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Hawaii