Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Amerika

Haleakala National Park, Maui

8 Actueel reisaanbod

Haleakala National Park op het eiland Maui is het tweede nationale park van de Hawaii-archipel. Het is de grootste slapende vulkaan ter wereld. Door de zonval zijn schitterende kleuren in de vallei te zien, van roestbruin en grijs tot rood. Dit uitgestrekte natuurpark heeft unieke natuur; sommige planten komen nergens anders ter wereld voor. Je kunt het park het best 's ochtends bezichtigen, want met name de zonsopgang is fantastisch. Combineer dit met een fietstocht, waarbij je vanaf de vulkaan naar beneden rijdt. Tijdens de ongeveer 60 kilometer lange rit, voel je je als E.T. op zijn fietsje door de ruimte!

Vooraf reserveren om toegang tot Haleakala National Park te krijgen? 

Voor het bezoek aan Haleakala National Park geldt in (of vanaf) de zomer van 2021 een reserveringsbeleid. De volgende regels zijn van toepassing:

  • Naast de standaard entree kosten van het nationale park, kost een reservering $ 1 per persoon (non-refundable).
  • Reserveringen voor de zomer kunnen 60 dagen van tevoren gemaakt worden. 
  • Er kan één reservering per aankomstdatum worden gemaakt. Per voertuig is één reservering nodig die voor alle inzittende geldig is. Ten alle tijden dient de reserveerder een geldige legitimatie bij zich te hebben.
  • Indien de reservering niet op bovenstaande data is gelukt dan zijn er elke dag beperkt aantal extra reserveringen beschikbaar voor de volgende dag. 

Bestel via deze officiële NPS website jouw entree ticket voor Haleakala National Park.

Reizen in de buurt van Haleakala National Park, Maui

Logo Doets Reizen Amerika

Haleakala National Park, Maui