Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Mississippi

Stap in de voetsporen van blues legendes, dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis en geniet van de adembenemende natuurlijke schoonheid van Mississippi. Bij Doets Reizen hebben we een betoverende autorondreis voor je samengesteld die al je zintuigen zal prikkelen. Laat je verleiden door de unieke charme van Mississippi en boek vandaag nog jouw droomreis!

Bekijk onze autorondreizen in Mississippi

Betoverend blues erfgoed

Mississippi, de geboorteplaats van de blues, ademt muziekgeschiedenis. Ontdek de geheime juweeltjes van de Mississippi Blues Trail, waar legendes als B.B. King en Robert Johnson hun muzikale erfenis achterlieten. Je zult worden meegesleept door de zielvolle klanken en verhalen van de Deep South. Dit unieke muziekavontuur is niet te missen! Via onze autorondreizen kan je zien welke muzikale stops je kan maken.

Ground Zero Blues Club - Clarksdale - Mississippi - Amerika - Doets Reizen

Natuurlijke pracht en praal

Laat je verbazen door de ongerepte natuur van Mississippi. Van de uitgestrekte bossen en rivieren tot de schilderachtige kustlijn langs de Gulf of Mexico; deze staat biedt een paradijs voor natuurliefhebbers. Verken de schilderachtige Natchez Trace Parkway en ontdek de weelderige schoonheid die Mississippi te bieden heeft. Natuuravonturen wachten op jou!

Natchez - Mississippi - Amerika - Doets Reizen

Historische schatten en cultuur

Mississippi is doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Bezoek de historische plantages, herenhuizen van voor de oorlog en burgeroorlog monumenten om een dieper begrip te krijgen van het rijke erfgoed van de staat. Bovendien kom je in de buurt van de geboorteplaats van beroemdheden als Elvis Presley, wat een unieke kans biedt om hun leven en invloed te ontdekken. De geschiedenis van Mississippi zal je fascineren.

​Tupelo - Mississippi - Amerika - Doets Reizen

Ontdek Mississippi

Van de diepgewortelde bluesgeschiedenis tot de weelderige natuurlijke pracht en historische schatten, Mississippi heeft alles te bieden voor een onvergetelijke reis. Onze autorondreizen nemen je mee op een betoverende reis door deze staat vol verrassingen. Ontdek de ziel van Mississippi door de blueslegendes en hun erfenis te ervaren, geniet van de overweldigende natuurlijke schoonheid en dompel jezelf onder in het rijke culturele erfgoed. Bij Doets Reizen staan onze deskundige reisadviseurs klaar om je te helpen bij het plannen van jouw droomreis, zodat je optimaal kunt profiteren van wat deze prachtige staat te bieden heeft. Ga met ons mee op avontuur en laat ons je leiden door Mississippi!

Jackson - Mississippi - Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Mississippi

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Mississippi