Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Montana

Droom je ervan om de ongerepte wildernis van het Amerikaanse Westen te verkennen? Montana biedt je de kans om een betoverende reis te maken door majestueuze bergen, uitgestrekte vlaktes en onvergetelijke ervaringen. Stap aan boord van onze autorondreis en ontdek de verborgen schatten van Montana, waar avontuur en schoonheid hand in hand gaan. Ben je klaar voor de reis van je leven? Boek nu en laat Montana je betoveren!

Bekijk onze autorondreizen in Montana

Glacier National Park

Montana is de thuisbasis van het Glacier National Park, een ongerept juweel in de Rocky Mountains. Hier vind je majestueuze gletsjers, glinsterende bergmeren en adembenemende bergtoppen. Met meer dan duizend vierkante kilometer aan ongerepte natuur biedt dit park avontuurlijke trektochten, schilderachtige autoroutes en kansen om wilde dieren te spotten. Maak je klaar om de magie van de natuur te omarmen en ervaar het Glacier National Park in al zijn pracht en praal.

Glacier National Park in Amerika - Doets Reizen

Rocky Mountains en Great Plains

Montana heeft het beste van twee werelden te bieden. In het westen vind je de Rocky Mountains met hun indrukwekkende pieken, terwijl in het oosten de uitgestrekte Great Plains zich uitstrekken tot aan de horizon. Onze autorondreizen nemen je mee door deze diverse landschappen, waar je de kans krijgt om te genieten van het ruige bergterrein en de serene schoonheid van de uitgestrekte vlaktes. Montana heeft voor iedere natuurliefhebber wat wils!

Great Falls - Montana - Amerika - Doets Reizen

Beartooth Pass Route

Een hoogtepunt van een bezoek aan Montana is de legendarische Beartooth Pass. Deze schilderachtige route slingert door de bergen en biedt panoramische uitzichten die je de adem zullen benemen. Rijd door alpiene weiden, langs glinsterende bergmeren en over bergpassen die deel uitmaken van de mooiste landschappen in Amerika. De Beartooth Pass route is een ervaring die je nooit zult vergeten.

Beartooth Pass - Montana - Yellowstone - Wyoming - Amerika - Doets Reizen

Met Doets Reizen op avontuur naar Montana

Stap aan boord van een onvergetelijke autorondreis door de betoverende staat Montana en ontdek het Amerikaanse Westen zoals nooit tevoren. Hier, waar indrukwekkende bergen en eindeloze open vlaktes samenkomen, wacht het avontuur van je leven. Maar dat is nog niet alles - bij Doets Reizen maken we jouw reiservaring buitengewoon. Met deskundige reisadviseurs die voor je klaarstaan, plannen we samen de perfecte reis, zodat jij Montana in al zijn pracht en praal kunt ervaren. Boek nu en laat ons je meenemen op een reis vol avontuur, schoonheid en onvergetelijke herinneringen!

Glacier National Park - Montana - Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Montana

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Montana