Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in New Hampshire

Laat de alledaagse sleur achter je en stap in een wereld vol avontuur in het prachtige New Hampshire! Doets Reizen nodigt je uit om de magie van deze staat te ontdekken tijdens een onvergetelijke autorondreis. We nemen je mee op een reis vol verrassingen, betoverende landschappen en unieke ervaringen. Wacht niet langer en laat je betoveren door de verborgen schatten van New Hampshire. Lees verder en boek vandaag nog jouw droomreis!

Bekijk onze autorondreizen in New Hampshire

White Mountains

In New Hampshire vind je de adembenemende White Mountains, met als absolute hoogtepunt de indrukwekkende Mount Washington. Stel je voor dat je over de beroemde Mount Washington Auto Road rijdt, waarbij je oog in oog komt te staan met de hoogste piek in het noordoosten van Amerika. De schilderachtige ritten langs kronkelende wegen, omringd door bossen en meren, maken deze reis onvergetelijk. Laat je betoveren door de majestueuze schoonheid van dit gebied en ontdek waarom de White Mountains een must-see zijn!

White Mountains - New Hampshire - Amerika - Doets Reizen

New Hampshire in het hart van New England

New Hampshire is niet alleen een staat, maar ook een cruciale speler in de rijke geschiedenis en cultuur van New England. Tijdens je autorondreis ontdek je charmante dorpjes, historische bezienswaardigheden en lokale lekkernijen die de essentie van New England vangen. Van de pittoreske kustlijn tot de sfeervolle stadjes, New Hampshire biedt je een authentieke New England-ervaring die je nooit zult vergeten.

White Mountains - New Hampshire - Amerika - Doets Reizen

Indian Summer in volle glorie

Beleef de magie van de Indian Summer zoals nergens anders dan in New Hampshire. Tijdens het najaar veranderen de bossen in een betoverend kleurenpalet van rood, oranje en goud. Maak herinneringen voor het leven terwijl je door de schilderachtige landschappen rijdt en de prachtige herfstkleuren bewondert. Dit is het seizoen waarin de natuur haar volle glorie toont en jij kunt het beleven op onze onvergetelijke autorondreizen!

North Conway - New Hampshire - Amerika - Doets Reizen

New Hampshire en Doets Reizen

Ben jij klaar voor een prachtige autorondreis is deze mooie staat? Trotseer de Indian Summer in het najaar, ontdek de prachtige natuur in de White Mountains of ervaar de authentieke sfeer van de New England omgeving. Bij Doets Reizen staan voor jou klaar om een bijdrage te leveren aan deze fantastische ervaring. Onze deskundige reisadviseurs staan voor jou klaar om de reis van stap tot stap door te nemen en jou te begeleiden. Boek dus nu en ontdek het betoverende New Hampshire met Doets Reizen!

Kancamagnus Highway - White Mountains - New Hampshire - Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in New Hampshire

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in New Hampshire