Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in New Mexico

Stap in de wereld van avontuur en ontdekking, want New Mexico wacht op jou met open armen. Als je houdt van eindeloze wegen, adembenemende landschappen en een rijke mix van culturen, dan is een autorondreis door deze betoverende staat echt iets voor jou. Waar wacht je nog op? Laat ons je meenemen op een onvergetelijke reis door New Mexico en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Bekijk onze autorondreizen in New Mexico

Cruise over de legendarische Route 66!

New Mexico is de thuisbasis van een iconisch stuk Amerikaanse geschiedenis: de legendarische Route 66. Tijdens je autorondreis zul je de kans krijgen om deze historische weg te berijden, met zijn karakteristieke diners en retro motels langs de route. Maar dat is nog niet alles! Onderweg kom je ook langs adembenemende natuurwonderen zoals de Painted Desert. Ook de hoofdstad Albuquerque ligt aan deze weg en is ook zeker het bezoeken waard. Wij zorgen ervoor dat je de hoogtepunten niet mist tijdens onze autorondreizen en laten je kennismaken met de rijke cultuur en geschiedenis van de Route 66.

Tucumcari - Route 66 - New Mexico - Amerika - Doets Reizen

White Sands National Park

Verlaat de gebaande paden en betreed een surrealistische wereld van wit zand en pure betovering in het White Sands National Park. Dit unieke natuurwonder biedt je de kans om te dwalen door eindeloze duinen van glinsterend, puur gipszand, wat zorgt voor een adembenemend schouwspel bij zonsopgang en zonsondergang. Hier kun je ook deelnemen aan avontuurlijke activiteiten zoals zandsleeën, waardoor je je weer even kind kunt voelen. Het White Sands National Park is een waar wonder van de natuur dat je simpelweg niet mag missen. 

White Sands National Monument - New Mexcico - Amerika - Doets Reizen

Buitenaards leven

New Mexico staat niet alleen bekend om zijn adembenemende landschappen en rijke cultuur, maar ook om zijn intrigerende connectie met buitenaards leven. Hier kun je een bezoek brengen aan het beroemde UFO Museum in Roswell, waar je de geheimzinnige gebeurtenissen rondom de vermeende UFO-crash kunt verkennen. Dit is een kans om je onder te dompelen in het boeiende mysterie van buitenaards contact en de fascinerende geschiedenis die hieraan verbonden is.

Roswell - New Mexico - Amerika - Doets Reizen

Boek New Mexico met Doets Reizen

Bij Doets Reizen begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van New Mexico en hebben we speciale autorondreizen samengesteld om deze ervaringen te delen. Onze deskundige reisadviseurs staan klaar om je te helpen bij het plannen van jouw droomreis, waarbij je kunt genieten van al het moois dat New Mexico te bieden heeft. Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog en laat ons je gids zijn op een onvergetelijke reis door New Mexico!

New Mexico - Amerika - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in New Mexico

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in New Mexico