Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in Ontario

Laat je verwelkomen door de ongeëvenaarde schoonheid van Ontario, de provincie die elke reiziger met open armen verwelkomt. Als je op zoek bent naar een onvergetelijk avontuur, dan is een autorondreis door Ontario de perfecte keuze voor jou. Laat je inspireren door de adembenemende Niagara Falls, verlies jezelf in de ongerepte wildernis van het Algonquin Provincial Park en proef de levendige cultuur van Toronto en Ottawa. Ontdek de wonderen van Ontario en begin vandaag nog aan jouw onvergetelijke reis!

Bekijk onze autorondreizen in Ontario

Niagara Falls

Ontdek de magie van de Niagara Falls, een natuurwonder dat je de adem zal benemen. Voel de nevel op je gezicht terwijl je dichterbij komt en hoor het oorverdovende geluid van het bulderende water. Verlies jezelf in de pracht van de Falls en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Krijg zo de kans om deze iconische watervallen van dichtbij te bewonderen.

Algonquin Provincial Park

Ontdek de ruige schoonheid van het Algonquin Provincial Park, een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Verken uitgestrekte bossen, kristalheldere meren en zie wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Laat de stress van het dagelijkse leven achter je terwijl je wordt omringd door de rust en sereniteit van dit adembenemende park. Met onze autorondreizen nemen we je mee naar dit juweel van Ontario, waar je bijvoorbeeld kunt wandelen of kanoën. 

Algonquin Provincial Park - Ontario - Canada - Doets Reizen

Stedelijke pracht

Ervaar de bruisende stedelijke pracht van Toronto en Ottawa tijdens je autorondreis door Ontario. Toronto verwelkomt je met zijn indrukwekkende skyline, culturele diversiteit en wereldberoemde bezienswaardigheden. In Ottawa kun je de rijke geschiedenis van Canada ontdekken, terwijl je parlementsgebouwen en musea verkent. Onze autorondreizen bieden de perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en stedelijke opwinding, zodat je het beste van beide werelden kunt ervaren.

Toronto Islands - Ontario - Canada - Doets Reizen

Doets Reizen - Jouw reisexpert

Ben je overtuigd om deze provincie te ontdekken? Bij Doets Reizen hebben we het perfecte aanbod voor jou samengesteld om een onvergetelijk ervaring te beleven in Ontario. Onze deskundige reisadviseurs staan klaar om je volledig mee te nemen in de wonderen van deze bestemming en om samen met jou deze reis te plannen. Boek vandaag nog en laat ons je begeleiden op een reis vol wonderen in deze provincie. Wacht niet langer – jouw avontuur wacht op je!

Indian Summer Ottawa - Ontario - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in Ontario

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in Ontario