Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Cirque du Soleil - Mystere

Downtown Las Vegas - Nevada

Mystere is een overweldigende belevenis voor al je zintuigen. Bij de eerste slag van de Japanse Taiko trommel transformeert het theater in een circus en neemt het publiek mee op een gedenkwaardige en buitengewone reis die je niet wilt missen. Alles is constant in beweging, van de energieke acrobaten en soepele dansers tot de kleurige kostuums en dynamische belichtingen. De vanaf prijs is gebaseerd op plaatsen in categorie A, één van de betere rangen in het betreffende theater. Indien je voor een lagere rang kiest zal de prijs iets afnemen.  

Showtijden: 19.00 uur en 21.30 uur
Duur: 90 minuten

Handlingsfee: Dienstverlening is ons vak en wij doen dit graag. Wij bieden gemak, zodat jij optimaal kunt genieten van het gebied of de stad. Als gevolg van vraag & aanbod zijn kaartjes al duurder dan de prijs die de organisatie ervoor vraagt. Daarnaast berekenen wij reserveringskosten voor werkzaamheden die wij verrichten. Voor grote ‘events’ kan de waarde van een ticket afwijken van de prijs die op het ticket staat. Wij handelen namens jou in een markt van ‘vraag & aanbod’ en zijn niet verantwoordelijk voor de verschillen. Eventuele verschillen tussen het aankoop bedrag en de verkoop waarde van het ticket wordt niet gerestitueerd.

Note: tarieven zijn op basis van het vraag en aanbod systeem en kunnen dus fluctueren. Jouw contactpersoon zal na boeking afstemmen welke tarieven van toepassing zijn.  

Reizen met deze excursie