Bosbranden Jasper Meer info
Overzicht

Show New York: Blue Man Group New York

New York City - New York

Kleurrijk en ritmisch! Bekijk de eniergieke show van Blue Man Group in deze inmiddels legendarische Off-Broadway productie. Prima te combineren met een avondje in de sfeervolle wijk Greenwich, Tribeca en Soho. 

Blue Man Group zet de boel op stelten! De drie kale en blauwe mannen nemen je mee op een spectaculaire reis vol muziek, gelach, kleuren en verrassingen. We garanderen een geslaagde avond, want wereldwijd hebben al circa 35 miljoen mensen genoten van deze show!  

Blue Man Group is een ongelooflijk vermakelijk spektakel met hightech podiumeffecten, ouderwetse komedie en zelfs een beetje circusachtige mime en clownerie. De eerste paar rijen zijn uitgerust met poncho's en plastic bekleding, zodat het publiek zich kan beschermen tegen voedsel, verf en andere stoffen die van het podium afvliegen... als dat maar goed gaat... 

Show informatie:

  • Theatre: Astor Place Theatre (Off-Broadway show)
  • Running Time: Blue Man Group duurt 1,5 uur inclusief pauze.
  • Leeftijd: Deze show is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder, maar let op, wij adviseren deze show vanaf 12 jaar en ouder. Mensen met overgevoeligheid voor flikkerend licht raden wij aan een andere show te boeken. De Blue Man Group show maakt gebruik van lichtshows. 
  • Getoonde prijs is indicatief op basis van Mezzanine (balkon) tickets. Vraag naar de actuele beschikbaarheid, tijdstippen en prijzen. 
  • Upgrade? Kies voor Orchestra of Premium tickets, vraag naar actuele beschikbaarheid, tijdstippen en prijzen.

Reizen met deze excursie