Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Hotelrondreis IJsland

Voor velen van ons is een reis naar IJsland een droom. De echte natuurliefhebber kan zijn hart hier ophalen. IJsland is een eiland vol van de meest uiteenlopende natuur, van watervallen tot aan gletsjers en van geisers tot aan kraters. Het is dan ook niet gek dat deze bestemming voor velen aantrekkelijk is. Doets Reizen helpt je graag met het samenstellen van de ultieme reis door IJsland.

Bekijk de video

Ontdek de leukste plekken in IJsland

IJsland is een land met de meest bijzondere natuur en die wil je dan ook graag rustig ontdekken. Denk aan de prachtige watervallen, de immense gletsjers of geisers. Doets Reizen adviseert je graag over wat de leukste plekken zijn in IJsland die jij aan kan doen tijdens je reis. Hiervoor hebben de reisspecialisten de beste tips en tricks. Bekijk ons unieke IJsland reisaanbod en stel direct online een offerte op maat samen. 

Landmannalaugar IJsland - Doets Reizen - IJsland Rondreis

Bijzondere hotels in IJsland

Een reis naar IJsland is natuurlijk pas compleet als je overnacht op fantastische locaties in IJsland. Doets Reizen zorgt ervoor dat jij altijd op de eerste rij ‘Very Vip’ overnacht. Hierdoor verlies jij tijdens je reis geen tijd aan het reizen tussen de accommodatie en de verschillende highlights. Je kan in IJsland kiezen tussen een scala aan hotel overnachtingen, tussen hele luxe accommodaties tot aan zeer eenvoudig. Voor alle categorieën heeft IJsland genoeg te bieden. Tip: in vrijwel iedere reis hebben wij de meest bijzondere hotels voor je opgenomen. Zo is de reisbeleving nog optimaler! 

Reykjanes IJsland - Doets Reizen - IJsland vakantie

Vervoer in IJsland

In IJsland gaat het vervoer over het algemeen met het eigen vervoer, er zijn enkele tours waarbij je met een touringcar vanuit Reykjavik de natuur aan de zuidkust van IJsland gaat ontdekken, maar dit zijn altijd dag tours waarbij je aan het eind van de dag weer terugkomt in Reykjavik. Wij van Doets Reizen adviseren jou dan ook om zelf lekker met een huurauto het eiland te gaan ontdekken. Het rijden in IJsland is zeer gemakkelijk en navigeren is geen enkel probleem. In IJsland is namelijk een weg gelegen die het hele eiland over loopt namelijk de 1#. Wanneer je deze weg volgt zal je nooit verkeerd rijden. 

Offroad bij Hekla - Golden Circle - IJsland - Doets Reizen

De mooiste hotels op IJsland

Overnachten in IJsland kan in de meest unieke hotels. Van hotels die een eigen Lagoon hebben, waar je lekker kan genieten van de helende werking van het water of van hotels die direct uitkijken op de gletsjers of gelegen zijn aan een meer. Wij van Doets Reizen hebben dan ook enkele van onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. (Dit zijn er slechts een paar...)

✅ The Retreat at Blue Lagoon
✅ Silica Hotel
Fosshotel Glacier Lagoon
Fosshotel Myvatn

Myvatn Nature Baths - IJsland - Doets Reizen

Unieke excursies in IJsland

IJsland biedt oneindig veel excursie mogelijkheden, je reis is dan ook eigenlijk niet compleet zonder het ondernemen van een van deze prachtige excursies. IJsland heeft echter ook enkele unieke excursies waar je misschien niet direct aan denkt, maar wel echt de moeite waard zijn om te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het varen tussen de ijsschotsen op een van de glestjermeren of een afdaling in de krater van een vulkaan. Dit zijn excursies die een echte beleving aan de reis toevoegen en zijn direct bij te boeken bij jouw reis naar IJsland via Doets Reizen. 

Inside The Volcano - Excursie - IJsland - Doets Reizen

Uitgelichte reizen