Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

IJsland

Silica Hotel Blue Lagoon in IJsland

7 Actueel reisaanbod

Vermijd de drukte van de Blue Lagoon Spa en verblijf in het luxe en exclusieve Silica Blue Lagoon Clinic Hotel. Als gast van het hotel heb je exclusief toegang tot een speciaal bad en kunt dus in alle rust relaxen en genieten. Wil je nog meer luxe en rust? Dan adviseert Doets Reizen te overnachten in The Retreat.

Hotel Silica is onderdeel van de beroemde Blue Lagoon in IJsland. Je kunt de Blue Lagoon op verschillende manieren ervaren. Zo is er het grote bad, geschikt voor dag bezoekers (wel vooraf reserveren). Dit is meteen de drukst bezochte variant. De twee intiemere varianten ervaar je door te verblijven in één van de twee luxe hotels. Deze baden zijn alleen toegankelijk voor hotelgasten en daarmee een stuk minder druk. Silica is de voordeligere optie maar wil je echt op 5 sterren niveau genieten dan adviseren wij te overnachten in The Retreat.  Kortom, verwen je zintuigen in de luxe spa, bestel een rustgevende massages of neem een duik in het warme buitenbad van Hotel Silica. 

Comfort en gastvrijheid in een buitenaards landschap.

Over Hotel Silica

Het Silica Hotel ligt in het hart van een prachtig lava landschap, op circa tien minuten lopen van de Blue Lagoon. Het hotel is met veel aandacht ontworpen en daardoor volledig in harmonie met het omringende landschap. Het biedt een oase van rust, ontspanning en 'genezing'. Het hotel heeft 35 lichte en comfortabele kamers, allemaal met een terras met uitzicht op de omliggende lava velden. Vanaf het moment datje door de deur stapt, zal het personeel ervoor zorgen dat je een aangenaam verblijf hebt. Je kunt ook bij hen reserveringen maken voor het restaurant of een additionele massagebehandeling.

Het hotel heeft een gezellige bistro voor een hapje en drankje. Als je op zoek bent naar meer keuze, dineer dan in het Lave Restaurant aan de Blue Lagoon. Het hotel regelt graag een reservering voor haar hotelgasten, aarzel dus niet om hen in te schakelen. Een verblijf in het Silica Hotel werkt goed aan het begin of het einde van een vakantie in IJsland en is zeker een hoogtepunt en tevens een rustgevende factor van alle prachtige indrukken die je zult hebben. 

Waarom het Silica Hotel? 

  • De meest intieme manier om de Blue Lagoon te ervaren.
  • Een bekroond designhotel
  • Met een eigen geothermisch privé zwembad 
  • Verblijf in prachtig ingerichte kamers met een eigen terras met uitzicht op de lava velden
  • De perfecte plek om uw vakantie af te sluiten, ontspannen in de buurt van de Blue Lagoon

Onze topbestemmingen in de buurt van Silica Hotel Blue Lagoon in IJsland

Reizen in de buurt van Silica Hotel Blue Lagoon in IJsland

Logo Doets Reizen IJsland

Silica Hotel Blue Lagoon in IJsland