Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

IJsland

The Retreat Blue Lagoon

7 Actueel reisaanbod

The Retreat at Blue Lagoon Iceland in het meest luxe hotel in IJsland en tevens de beste manier om de Blue Lagoon te bezoeken. Geniet van een intieme en luxere beleving van de wereldberoemde Blue Lagoon, met toegang tot de meeste luxe spa ruimtes en privé lagoons.

The Retreat Hotel, Blue Lagoon

In 2018 opende de wereld beroemde Blue Lagoon een nieuw 5 sterren hotel: The Retreat in Blue Lagoon Iceland. The Retreat  is hét antwoord op de grote vraag naar een meer intieme en luxe beleving. Het hotel beschikt over een ondergrondse spa, een geothermische lagune, een restaurant dat de culinaire tradities van IJsland serveert en ruim 60 extreem smaakvolle suites. Deze luxe suites worden omringd door het mineraalrijke water van de Blue Lagoon, en is een plek waar gasten een tijdloze wereld van ontspanning, verjonging en ontdekking kunnen betreden. In 2015 heeft IJslandse schiereiland Reykjanes officieel de status van UNESCO Global Geopark gekregen. De Blue Lagoon ligt tussen Reykjavik en de internationale luchthaven op de tektonische grens waar de Noord-Amerikaanse en Euraziatische platen samen komen. Door zijn vulkanische herkomst, is het schiereiland een wonderland van geothermische verschijnselen en de beroemde geothermische baden. Het landschap is levendig met kraters, spleten, modderpoelen, stoom, warmwaterbronnen en eindeloze met mos bedekte lava velden.

Trakteer jezelf op een maaltijd aan de tafel van de chef-kok om getuige te zijn van unieke, inspirerende gerechten die voor uw ogen worden gecreëerd met alleen de meest verse lokale ingrediënten.

The Retreat at Blue Lagoon

De Retreat at Blue Lagoon is gebouwd op een 800 jaar oude lavastroom in het hart van een verbazingwekkende vulkanische grens. Omgeven door het mineraalrijke water van de Blue Lagoon is dit een plek om te ontspannen, te verjongen en te verkennen. Het is nergens zo mooi als hier! Dit is een kans om te genieten van een culinaire hoogstandjes. Het kuuroord is uitgehouwen in de vulkanische aarde, wat zorgt voor harmonie met de natuur. Hotelgasten hebben exclusief toegang tot de meest luxe Spa ruimtes én privé lagoons. 

Onze topbestemmingen in de buurt van The Retreat Blue Lagoon

Reizen in de buurt van The Retreat Blue Lagoon

Logo Doets Reizen IJsland

The Retreat Blue Lagoon