De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Last-Minute Florida

Op zoek naar een goedkope last-minute vakantie Florida? Doets Reizen heeft een uitgebreid aanbod in vakanties Florida. Complete reizen inclusief vliegtickets Florida, accommodaties en huurauto in the Sunshine State.

Bekijk de video

Last minute Florida vakantie

Florida is een bestemming die het hele jaar prima te bezoeken is. Aangename temperaturen, mooie stranden, gezellige steden en leuke excursies .. de perfecte vakantie bestemming voor jong en oud. Reis je met de hele familie? Reserveer dan één van de vele privé villa's of appartementen in één van onze resorts.

Miami - Florida - Doets Reizen

Pretparken in Florida

Ga je naar Florida? Verblijf dan zeker ook in Kissimmee of Orlando! Het district Kissimmee heeft een oneindig veel horecagelegenheden en ligt ideaal ten opzichte van de verschillende attractieparken van Disney. Voor jong en oud is hier veel te beleven op het gebied van entertainment, recreatie, cultuur en gastronomie. Ook op het gebied van natuur is Kissimmee een geweldige bestemming.

Legoland - Kissimmee - Florida - Doets Reizen

Zoveel meer dan strand en pretparken

Florida is meer dan Disney en hagelwitte zandstranden, wat dacht je van: kleurrijke bloemen, tropische palmbomen, opspringende dolfijnen in zee, manatees, schildpadden, pelikanen en alligators, je komt ze allemaal tegen. Ook het Kennedy Space Center is een absolute aanrader. Florida is de perfecte last-minute vakantie bestemming en belooft jou een vakantie vol variatie en afwisseling. 

Kennedy Space Center - Cocoa Beach - Florida - Doets Reizen

Complete arrangementen Florida

Al onze reizen zijn compleet: vliegreis, huurauto, accommodatie(s) of villa en excursies, aan alles is gedacht om jou een zorgeloze last minute vakantie te laten ervaren. Bekijk hier het Florida last-minute vakantie reisaanbod. 

St. Pete Beach - Florida - Doets Reizen

Uitgelichte reizen