Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Maatwerkreis Noorwegen

Een reis naar Noorwegen wil je natuurlijk goed voorbereiden. Doets Reizen helpt je graag met het samenstellen van jouw droomreis op basis van jouw wensen. Wij geven je graag advies over de leukste overnachtingslocaties, excursies, auto, vluchten en nog veel meer. Stel jij je reis zelf samen of kies je een van onze samengestelde pakketten, bij Doets Reizen zit je altijd goed.

Beste reisperiode voor Noorwegen

Doordat Noorwegen een zeer veelzijdig land is, kun je gedurende het hele jaar naar Noorwegen afreizen. In de zomer kun je genieten van de prachtige uitzichten over de Fjorden en prachtige wandelingen maken door de bergachtige natuur van Noorwegen. In Noorwegen is het in de zomer ook mogelijk om naar de Noordkaap te reizen. Dit is het meest noordelijke puntje van het Europese Continent. In de winter is deze Noordkaap zeer moeilijk bereikbaar door veel sneeuwval. In de winter leent Noorwegen zich echter perfect voor een echte winterreis. Ben jij op zoek naar Winterwonderland? Nou dan zit je in Noorwegen goed. Ga op zoek naar het Noorderlicht of ga onder leiding van een gids met een hondensledetocht op pad. 

Trolltunga - Odda - Noorwegen - vakantie Noorwegen - Doets Reizen

Autorondreis door Noorwegen

Een fantastische manier om Noorwegen te ontdekken is om met de auto erop uit te trekken. Het land heeft zeer goede onderhouden wegen en het is dan ook zeer fijn om met de auto door het land te reizen. Houd er wel rekening mee dat het land zeer uitgestrekt is en dat de afstanden dan ook tegen kunnen vallen. Verkijk je hier niet op. Een autorondreis maak je natuurlijk compleet door te verblijven in prachtige accommodaties op jouw route. Doets Reizen geeft je hiervoor graag advies. 

Lofoten Noorwegen - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen

Bijzondere accommodaties in Noorwegen

In Noorwegen genieten van de rust die de prachtige kustlijn biedt, kan optimaal in het Manshausen Resort. Hier heb je een eigen cabin uitkijkend op de kliffen en ruige kust en vanuit hier kan je prachtige excursies ondernemen zoals kajakken tussen wellicht wel walvissen of orka’s, maar ook bijkomen en het lezen van een goed boek kan bij deze accommodatie perfect. Een andere accommodatie die bijzonder is vanwege de ligging van het hotel is het Grande Fjord Hotel. Dit omdat het hotel direct in het Geiranger Fjord gelegen is, waardoor je vanuit je accommodatie al geniet van de prachtige natuur die dit Fjord rijk is. 

Fantastische excursies in Noorwegen

Een manier om je reis nog indrukwekkender te maken is door het ondernemen van te gekke excursies. Hiervoor kan je ook in Noorwegen goed terecht. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een kayaktocht door het gigantische Geirangerfjord te maken of kan je een prachtige wandeling onder leiding van een gids naar het Noorderlicht in Tromsø maken. Zeg nou zelf, dat wil je toch tijdens je reis naar Noorwegen?

Lofoten Kayak - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen- VisitNorway.com

Praktische info voor een rondreis door Noorwegen

Een rondreis door Noorwegen heeft enkele voorbereiding nodig, alleen al omdat het land erg groot is waardoor de afstanden heel groot tussen de verschillende locaties kunnen zijn. Hier dien je dan ook rekening mee te houden met het plannen van je reis, hierover geven onze reisspecialisten dan ook graag advies. Het is wel makkelijk om te reizen door Noorwegen, de wegen zijn goed onderhouden en over het algemeen zijn de wegen rustig waardoor je op je gemak naar de volgende bestemming kunt reizen zonder veel files tegen te komen.  

Noordkaap - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits VisitNorway

Complete rondreizen in Noorwegen

Onze reisspecialisten van Doets Reizen helpen je graag met het op maat samenstellen van jouw droomreis door Noorwegen. Alles kan geregeld worden, van treinreizen tot aan autorondreizen. Van de mooiste accommodaties tot de leukste excursies. Ga goed voorbereid op pad en geniet vervolgens optimaal van je reis door Noorwegen. Doets Reizen ontzorgt je graag van begin tot eind. 

Narvik - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits VisitNorway

Uitgelichte reizen