Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Privé gids China

Een rondreis door China is voor velen een reis die op de bucketlist staat. Wanneer je door dit magische land reist zal je ervaren dat dit dan ook niet vreemd is door de vele verschillende highlights die te vinden zijn in de mooie land. Omdat er zoveel moois te aanschouwen is en je niet alles kunt lezen of verstaan is het natuurlijk ook zeer prettig als er iemand mee reist die alles in goede banen kan leiden. Om deze reden zijn de reizen bij Doets Reizen altijd inclusief een privé gids.

Ontdek China met je eigen gids

China is een fantastisch land maar wel zijn eigen taal en eigenaardigheden. Deze taal is zo dusdanig anders als onze Nederlandse taal dat het voor velen van ons niet te verstaan is. Dit is dan ook een van de redenen dat er een privé gids opgenomen in al onze reizen in China. Dit zorgt ervoor dat je alle highlights van China kunt bezoeken en je nergens zorgen over hoeft te maken aangezien de gids alles in goede banen leidt. Het zorgt er dan ook voor dat je vaak meer informatie kan krijgen over de highlights die je bezoekt doordat de gids je hierover meer kan vertellen. 

Aankomst Beijing - China - Doets Reizen

Bezoek alle hoogtepunten van China

Tijdens je reis kan je de hoogtepunten van China natuurlijk niet overslaan. Je gaat dan ook samen met de privé gids op zoek naar de leukste highlights en brengt hier een bezoek aan. Natuurlijk kan je zelf aangeven wat je graag zou willen bezoeken en de privé gids zal ervoor zorgen dat jij daarnaar toe gaat. Naast een privé gids heb je ook een privé chauffeur. Dit zorgt ervoor dat jij je makkelijk kan verplaatsen in de grote steden van China. 

Chinese Muur - Beijing - China - Doets Reizen

Bijzondere momenten in China

In China ga je natuurlijk naar de meest bekende highlights zoals de Chinese Muur, de Verboden Stad of het Terracotta Leger. Maar doordat je deze highlights bezoekt met een privé gids kunnen zij vaak informatie voor je vertalen uit het Chinees die je anders niet zou kunnen lezen of tot je zou kunnen nemen. Het is dan ook een echte toegevoegde waarde om China niet alleen zelf maar om China met een privé gids te bezoeken. 

Tiananmen Square Beijing | Doets Reizen | China

Complete rondreizen door China

Als je op reis gaat naar China wil je graag een mooie rondreis maken, je komt er immers misschien maar een keer in je leven. Wij van Doets Reizen hebben voor jou al de meest complete reizen opgesteld. Zo weet je dat je volledig verzorgd en hierdoor dus ontzorgt op reis kunt gaan. Je verblijft in heerlijke hotels midden in het centrum van de stad of in de natuur. Je heb een privé gids en privé chauffeur ter plaatse en reist tussen de verschillende steden per highspeed bullet trein. Wie wil dat nou niet? Kortom genoeg reden om een reis naar China te boeken. 

Amanyangyun Shanghai | Doets Reizen | China

Uitgelichte reizen