Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Dit zijn de 10 meest fotogenieke eettentjes in Los Angeles

23 januari 2020 door Gillian Jones

Als je op vakantie bent wil je vast en zeker de geweldige dingen die je mee maakt delen op Social Media. Los Angeles is hiervoor de perfecte bestemming. 

Tijdens mijn vakantie in Zuidwest-Amerika heb ik enorm genoten van mijn tijd in Los Angeles.  Downtown zijn er vele verschillende winkeltjes en gezellige eettentjes. Dit is geweldig, want zo heb je genoeg keuze en is voor iedereen een perfecte plek om een hapje en drankje te doen. Ook zijn vele van deze eettentjes heel 'Instagram-waardig' en kan je dus de perfecte foto's maken en delen met al jouw vrienden! 

Dit zijn 10 geweldige plaatsen in L.A. om wat te eten en drinken en jouw Instagram feed in de echte Los Angeles influencer style te krijgen!

1. Alfred Tea Room

In de Alfred Tea Room heb je een uitgebreide keuze uit verschillende soorten drankjes. Zo heb je keuze uit Matcha, Hot Tea, Milk Tea, Iced Tea en veel meer. 

Het Thee huisje is roze en heeft daardoor de perfecte achtergrond voor jou foto's. 

  • Locatie: 705 N Alfred St, Los Angeles, CA 90069

2. Alfred Coffee 

But First. Coffee. Dit is de bekende Quote van Alfred Coffee. Hier kun je een heerlijk bakkie koffie doen, wat is jou to-go koffie bestelling?

  • Locatie: 8428 Melrose Pl, Los Angeles, CA 90069 en 490 N Beverly Dr, Beverly Hills, CA 90210 + meer 

3. Cha Cha Matcha

Matcha is dé superfood. Het helpt tegen stress, stimuleert betere leer prestaties, vergroot de mentale helderheid, gaat ouderdomseffecten tegen en verbeterd de vetverbranding. Ook zit in eén kopje matcha net zoveel antioxidanten als 10 kopjes 'normale' groene thee. 

In dit geval, kom maar op met de matcha!

  • Locatie: 510 N Robertson Blvd, Los Angeles, CA 90048

   

4. Cupcake ATM Sprinkles

Geen dollars pinnen, maar cupcakes! Hoe fantastisch is dat? Je kan je eigen cupcake samenstellen en deze word direct voor je gemaakt. 

  • Locatie: 9635 S Santa Monica Blvd, Beverly Hills

5. Bae (Little Tokyo)

Bae staat bekend om de black charcoal & pineapple swirl. Misschien een ongewone keuze, gelukkig zijn er ook genoeg andere smaken. Jummy!

  • Locatie: 369 E 2nd St, Los Angeles, CA 90012

 

6. Mama Shelter

Mama Shelter is een gezellige rooftop bar met uitzicht over de prachtige stad Los Angeles. Je kunt hier de genieten van de cocktails, wijn, taco's en vele andere delicatesse. De combo tussen het kleurrijke terras en de indrukwekkende achtergrond zorgt voor de fantastische foto!

  • Locatie: 6500 Selma Ave, Los Angeles, CA 90028

7. Malibu Farm Pier Café/ Restaurant

Malibu Farm is een restaurant/ café aan de kust van Malibu. Het restaurant is geschikt voor iedereen. Ze hebben een uitgebreid menu met vele vegetarische, veganistische en glutenvrij opties. Je kan hier ontbijten, lunchen, avondeten en een drankje aan de bar doen. Vergeet ook niet je handdoek en zwemkleding mee te nemen voor een heerlijke duik in de zee!

  • Locatie: 23000 Pacific Coast Hwy, Malibu, CA 90265

8. Urth Caffe

Het menu van Urth Caffé biedt een frisse, gezonde, duurzame manier van eten, drinken. Er worden 100% natuurlijke ingrediënten gebruikt die volledig vrij zijn van kunstmatige ingrediënten of GGO's (genetisch gemodificeerd organisme). 

  •  Locatie: 8565 Melrose Ave.West Hollywood, CA 90069 en 459 S. Hewitt St.Los Angeles, CA 90013 + vele meer

9. Openaire

Openaire is een prachtig restaurant. in het restaurant hangen van allerlei soorten planten en geeft een kas sfeer. Je kunt hier ontbijten, lunchen, dineren en een drankje doen. Door dit kas effecten heb je de perfecte 'selfie lighting' en kan je er op los gaan met de foto's. 

  • 3515 Wilshire Blvd, Los Angeles, CA 90010 

   

10. Rose & Blanc Tea Room

Rose & Blanc is een schattig high/ Afternoon tea plaats. Op het menu staan heerlijke, zoete en hartige lekkernijen. Het interieur is roze en vintage aangekleed. De perfecte setting voor een schattig plaatje. Wij raden aan om dit van te voren te reserveren, het is niet mogelijk om op de bonnefooi langs te komen. 

  • Locatie: 301 S Western Ave #202, Los Angeles, CA 90020

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook