Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Top 5 must sees in Los Angeles

24 december 2018 door Sabine van der Kolff

Wanneer je naar Los Angeles gaat heb je wel een idee wat je wil gaan zien. De meeste mensen gaan dan ook voor het welbekende “ Hollywood Sign” die al van verre zichtbaar is. Maart tijdens jouw vakantie in Los Angeles zijn er nog veel meer bezienswaardigheden. Hieronder een top 5 must sees in Los Angles ovor jouw rondreis. 

1) Hollywood

Allereerst wandel je langs de sterren in Hollywood op de “Hollywood walk of fame” waar de namen van vele beroemdheden vereeuwigd zijn in de sterren op het trottoir. Wie weet vang je nog een glimp op van een beroemdheid!

Walk of Fame - Hollywood - California - Amerika - Doets Reizen

2) Venice Beach

Verder moet je naar Venice Beach, met een drukke boulevard is dit een van de meest populaire stranden van California. Hier gaat het er met name om om zien en gezien te worden. Je kijkt je ogen uit op Muscle Beach en wordt verrast door alle kunsten van de vele skateboarders in Venice Skate park.

Venice Beach - Los Angeles - California - Amerika - Doets Reizen

3) Rodeo Drive (Beverly Hills)

Rodeo Drive is de duurste winkelstraat vlakbij Beverly Hills gelegen. Er zijn hier alleen maar dure spullen te verkrijgen, zo heb je er bijvoorbeeld winkels van Hugo Boss, Jimmy Choo, Versache, Dior en ga zo maar door. Ook zonder geld uit te geven hier is het ook leuk om te bezoeken. Bekijk de vele mensen op straat en verbaas je over de prijzen en wie weet kom je nog een Hollywoodster tegen!

Beverly Hills - Los Angeles - California - Amerika - Doets Reizen

4) The Getty Center

Voor de kunstliefhebbers is een bezoek aan de J.Paul Getty Center zeker een must!  Hier vind je een verzameling van vele kunstenaars bijeen, zoals Renoir, Monet en van Gogh. Het gebouw alleen al is een bezienswaardigheid en dan de tuinen nog! Hier kan je zeker een dag doorbrengen dus neem de tijd er zeker voor. 

The Getty Center - Los Angeles - California - Amerika - Doets Reizen

5) Santa Monica

Santa Monica veelal bekend vanwege de Pier met het grote reuzenrad. Maar er is nog veel meer. Behalve een breed strand met een boulevard kun je je goed vermaken op de Third Street Promenade.

Santa Monica - Los Angeles - California - Amerika - Doets Reizen

Dit is uiteraard maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden die Los Angeles bied! Nog een laatste tip: Bezoek Griffith Observatory. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over de stad!

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook