Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Waarom Los Angeles zo leuk is!

7 oktober 2016 door Sabine van der Kolff

Rijdend met een Ford Mustang cabrio over Sunset Boulevard en Rodeo Drive val je niet uit de toom. Sterker nog, het is de perfecte manier om de grote stad Los Angeles op deze manier te verkennen tijdens jouw vakantie in Amerika!

’Los Angeles is druk, ongezellig en niet sfeervol’ is een zin die vaak gebruikt wordt, maar niet is minder waar. Los Angeles is geweldig! Neem de tijd en verblijf het liefst op verschillende pekken, pas dan krijg je een goed beeld van deze veelzijdige en enorm grote metropool. 


Ontdek de sterren Hollywood

Het is heerlijk om een volle dag door Hollywood te kunnen rijden en door de vele films die zich hier hebben afgespeeld lijkt het ook net alsof je hier al eerder bent geweest. De Hollywood Hills zijn natuurlijk een trekpleister, maar ook de Walk of Fame, de wereldberoemde boulevard met de bekende sterrentegels op de stoep. Druk? Ja, zeker! Toeristisch? Ook dat! Maar het is toch echt een must om er tijdens je verblijf in Los Angeles heen te gaan en op zoek te gaan naar jouw favoriete ster. 


De stranden van Los Angeles

De Santa Monica is ook een plek die iedereen herkent van een foto of van een gamespelletje. Bij voorkeur bezoek de plaats per fiets, want vanaf de pier is er een lang fietspad gemaakt zodat je zelfs Venice Beach kan bereiken. Een fijne rit waarbij je het gevoel heb terecht te zijn gekomen in een scene van een film. Strandwacht huisjes zoals in Baywatch, hippe mensen op rolschaatsen, hardlopers, de uitslovers op Muscle Beach en vrije geesten op Venice Beach; Je vindt het allemaal tijdens de fietstocht van 1,5 kilometer. Wat een ervaring!

De stranden in het zuiden van Los Angeles mogen er ook wezen. Een bezoek aan Laguna Beach is echt een verrassing, een prachtig strand, sfeervolle boulevard en heerlijke restaurants. De rest van de dag? Als ik zeg: strandbedje, hoge blauwe golven, uitzicht, zacht zand en een drankje krijg je vast een goed beeld. 

Je kan Los Angeles aan doen als stedentrip of rijd er doorheen tijdens je rondreis in West USA. Ben je nu nog van plan om Los Angeles over te slaan? Denk er nog maar eens goed over na!

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook