Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

5 redenen om met een camper op reis te gaan

7 februari 2020 door Marloes Sevenhuijsen

  1. Contact met de andere kampeerders
  2. Aangekomen op je camping, ontmoet je meteen je buren. Gezellig een praatje maken bij het kampvuur en tips uitwisselen met elkaar om meer te weten te komen over de plekjes waar je zeker heen moet gaan!

  3. Midden in de natuur

  4. Met een camper sta je op de meest bijzondere plekken midden in de natuur. Midden in de Nationale Parken, tussen de bomen, bergen, langs een rivier of aan een meer. Wakker worden met onvergetelijke uitzichten. Vergeet ook niet ’s nachts uit de camper te gaan om de prachtige sterrenhemel te bewonderen.


  5. Meer spullen mee

  6. Na het ophalen van je camper rijd je meteen langs de Wallmart voor het halen van een supboard, fiets, rubberbootje, skateboard of speelgoed. Dit alles past gemakkelijk in je camper en jouw avontuurlijke en sportieve reis kan beginnen. 


  7. Huisje op wielen
  8. Tijd voor een break! Met een camper kun je pauze houden waar je maar wilt. Op de meest mooie plekken even een sandwich maken in je keukentje, je stoeltje uitklappen en geniet van de omgeving.


  9. Ideaal voor het hele gezin!

  10. Tijdens een langere reisdag zullen de kinderen zich niet vervelen. In een camper heb je alles bij de hand en kunnen de kinderen zichzelf vermaken. Lekker kleuren, spelen en spelletjes doen. Geen heimwee naar het speelgoed thuis, want alles is aanwezig in dit kleine huisje op wielen.

Anderen bekeken ook