Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Zo werkt het ophalen van een camper in Amerika

25 juni 2019 door Kim Otter

Ophalen van een camper

Wanneer je voor het eerst op reis gaat met een camper kan het spannend zijn om met zo’n groot voertuig op pad te gaan, het is dan ook heel fijn als je een goede uitleg krijgt voordat je op pad gaat met de camper.

Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Dit gebeurt tijdens het ophalen van de camper. Bij het ophalen van de camper moet vanzelfsprekend eerst al het papierwerk geregeld worden. Hierbij wordt vastgelegd wie de hoofdbestuurder van de camper is en wordt het rijbewijs van alle bestuurders gecontroleerd, daarnaast wordt ook vastgelegd of je nog enkele aanvullende zaken zoals bijvoorbeeld het vullen van de gastank bij de camper zou willen afnemen. Zodra dit geregeld is wordt er een film van ongeveer 30 tot 45 minuten afgespeeld waarin een groot deel wordt uitgelegd over de camper. Hierbij kun je denken over hoe het werkt om de tanks te vullen en te legen en wat de verschillende termen inhouden die worden gebruikt.

Saguaro National Park - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Na dat je deze film hebt bekeken ga je samen met een medewerker naar de camper toe die de komende dagen/weken je huisje op wielen wordt. Hier wordt samen met jou een inspectie van de camper gedaan. Hierbij kun je denken aan eventuele schade die op de camper aanwezig is en ze laten zien dat de tanks gevuld en helemaal leeg zijn. Het is belangrijk om hierbij goed de camper na te lopen zodat je achteraf niet op draait voor schade die je zelf niet gereden hebt aan de camper.

Antelope Island - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Zodra je dit hebt gedaan en de sleutels zijn overhandigd kan je de camper inruimen en je bagage opbergen en dan ben je klaar voor vertrek en kan de reis door Amerika of Canada beginnen.

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook