De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Rondreis Scandinavië

Rondreizen door Scandinavië? Ontdek Scandinavië met de auto of per trein. Kies voor Noorwegen, Zweden, Finland of maak een prachtige combinatie. Tijdens je vakantie in Scandinavië kom je met unieke excursies meer te weten van de prachtige natuur, de cultuur en de sfeervolle steden.

Rondreizen in Noorwegen

Een rondreis door Noorwegen brengt je langs de bekende fjorden, prachtige architectonische bouwwerken en bruisende steden. Begin je reis door Noorwegen in het zuiden bij Oslo of vlieg naar de noordelijke studentenstad Tromsø. Beleef de midzomernachten tijdens een kanotocht of het noorderlicht met een gids die jou meeneemt naar de hotspots. Reis zeker door naar het noordelijkste puntje van Noorwegen, de Noordkaap met de wereldberoemde Lofoten

Lofoten Noorwegen - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen

Rondreizen in Zweden

Zweden is een fijn vakantieland met tal van outdoor mogelijkheden en super makkelijk te bereiken met eigen auto of het vliegtuig. In het zuiden van Zweden vindt je de ruige kusten met vissersplaatsjes en eilanden waar je kan zwemmen, vissen of kanoën. In het binnenland en in het noorden van Zweden kan je de diepe bossen ontdekken. Tijdens je rondreis door Zweden zal je langs vele eilanden komen. De hoofdstad van Zweden, Stockholm, bestaat ook uit verschillende archipels. Neem tijdens je vakantie in Zweden de tijd om dit uitgestrekte land te ontdekken. 

Elske Doets in Zweden - Treehotel - Treehotel Zweden - Treehotel Sweden - Vakantie Zweden - Doets Reizen

Rondreizen in Finland

Een rondreis door Finland brengt je langs de natuur in haar meest pure vorm. De ruimte en de rust zorgen ervoor dat jij je vrij kan bewegen in de overweldigende natuur. Een autorondreis door Finland brengt je over wegen langs de prachtige natuur, culturele steden en je ontdekt meer over de bijzondere taal en eigenzinnige cultuur. Ga opzoek naar goud op de goudzoekersvelden en maakt een tocht per fatbike. Vergeet tijdens je rondreis door Finland ook niet te genieten van de Finse keuken. 

Goud zoeken in Lapland - Doets Reizen - Vakantie Finland - Credits: VisitLapland.com

Winter in Scandinavië

Wie droomt er niet van om het Noorderlicht in Zweeds Lapland of Fins Lapland te bewonderen. Wanneer je eenmaal het geluk hebt het Noorderlicht te aanschouwen zal deze dansende kleurenweelde je diep ontroeren. De winters in Scandinavië zijn magisch. Een rondreis door het noorden van Scandinavië in de winter brengt je langs de hotspots voor het spotten van het noorderlicht en laat je kennis maken met de rustgevende spa-cultuur. Een toegevoegde waarde aan je vakantie in Scandinavië zijn de bijzondere accommodaties waar je extra veel kans hebt om het noorderlicht te spotten. Denk aan de omgeving van Abisko National Park en Jukkasjärvi. De gids zal je tijdens de tochten nog meer vertellen over dit bijzondere natuurfenomeen. 

Kiruna - Doets Reizen - Vakantie Zweden - Credits SwedishLapland.com

Zomer in Scandinavië

Je zomervakantie doorbrengen in Scandinavië is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar wist je dat het zelfs in het noorden van Scandinavië richting de 25 graden kan oplopen en in het zuiden zelfs 30 graden kan worden. Ervaar tijdens je vakantie in Scandinavië de midzomernachten (op deze dag in juni zal de zon niet ondergaan) en ga er 's nachts op uit om te kanoën, kajakken, wandelen of vissen net als de lokale bevolking. Een zwoele zomer in Zweden, Noorwegen of Finland? Het zal je verbazen! 

Lapland - Doets Reizen - Vakantie Finland - Credits VisitFinland

Complete rondreizen door Scandinavië

Boek complete rondreizen door Scandinavië met de auto of trein. Maak een combinatie tussen Noorwegen en Zweden. Overnacht in unieke accommodaties op bijzondere plekken zoals onder het noorderlicht. Maak jouw droomvakantie in Scandinavië compleet door het toevoegen van de juiste excursies. Ontdek het groene maar bovenal ruige noorden van Europa. Welkom in de Nordics en maak kennis met het unieke reisaanbod van Doets Reizen

Ivalo - Doets Reizen - Vakantie Finland - Credits VisitFinland

Uitgelichte reizen