Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Droomverblijf op de Tanque Verde Ranch

25 april 2017 door Elske Doets

Vanaf San Diego is het een flink stuk rijden, maar eenmaal aangekomen in Tucson is dit het dubbel en dwars waard. Onderweg richting Tucson komen de eerste cactussen al tevoorschijn. De duizenden reuze cactussen, de Saguaro's, zijn zeer indrukwekkend. Deze cactus kan wel 20 meter hoog zijn en meer dan 200 jaar oud worden. Om ze te beschermen is het Saguaro National Park opgericht dat in twee delen is opgedeeld. In beide delen bieden wij een bijzonder ‘ranch’ aan, dit maakt je verblijf in Tucson compleet!

Tucson - Arizona - Doets Reizen

Verblijf op de Tanque Verde Ranch

De Tanque Verde Ranch ligt in het oostelijk deel van het Nationale Park. Je bent omringd door bergen en heuvelpartijen met de Saguaro en andere soorten cactussen. Je verblijft op basis van all inclusive waarbij ook de activiteiten zijn inbegrepen. Je kan genieten van een spooktocht op de ene avond en misschien is er de andere avond weer een live zanger. De sfeer zit er goed in. De ranch voelt aan als droom, zo wonderschoon!

Tanque Verde Ranch - Tucson - Arizona - Doets Reizen

Tucson - Arizona - Doets Reizen

Activiteiten Tanque Verde Ranch

Bij aankomst word je gastvrij ontvangen en direct gewezen op de activiteiten die de volgende dag plaatsvinden. Het is een flinke lijst en het kiezen is een lastige taak, maar natuurlijk mag je zoveel doen als mogelijk is. Met een gids paardrijden en mountainbiken langs de cactussen zijn de excursies die de meeste indrukken achterlaten, maar ook tennissen, natuurwandelingen, basketballen, yoga en workshops behoren tot de mogelijkheden. Voor kinderen is er tot 12 jaar een speciaal kinderprogramma. 

Tucson - Arizona - Doets Reizen

Spotten van wildlife 

Tijden het maken van de paardrijdtochten (hier hoef je geen ervaren rijden voor te zijn) of tijdens een wandeling heb je grote kans op het spotten van wildlife. Wij zagen veel herten, road runners, ratelslangen, spechten, oehoes, Jack Rabbits en kolibries. 

De ranch is een geweldige ervaring en de perfecte manier om even bij te komen en te genieten van de rust en ruimte. 

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook