Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Onze favoriete ranches in Tucson, Arizona

3 september 2019 door Kim Otter

Welcome to the Sonora Desert gelegen in het zuiden van Arizona. Uitvalsbasis is de western stad Tucson. Helaas bij velen is dit gebied nog onbekend en dat is zonde! Tucson is prachtig, je kan hier gemakkelijk een week verblijven en elke dag een ander hoogtepunt ontdekken tijdens je rondreis door Arizona. De aanwezigheid van fantastische ranches maakt de Sonora Desert een van onze favoriete plekken in Arizona. Dit zijn onze twee favoriete ranches waar je het echte authentieke Amerikaanse western gevoel zult beleven.

White Stallion Ranch - Tucson - Arizona - Doets Reizen

White Stallion Ranch in Tucson

Aan de voet van de hoge bergen ervaar je het echte western gevoel op de fantastische White Stallion Ranch! Al meer dan 75 jaar wordt de ranch gebruikt als filmset voor diverse films. De ranch biedt vele faciliteiten waaronder een zwembad, een fitnessruimte, een souvenirwinkel, een bar en een bibliotheek. Ook zijn er diverse sportactiviteiten die je kan ondernemen. Dagelijkse kan je (onder begeleiding van een gids) meerdere paardrijdtochten maken door de omgeving. Het eten (ontbijt, lunch en diner) en de diverse ranch activiteiten zijn inbegrepen tijdens het verblijf (op zondag geen activiteiten).

White Stallion Ranch - Tucson - Arizona - Doets Reizen

Tanque Verde Ranch in Tucson

In het oostelijke deel van Saguaro National Park ligt de luxe Tanque Verde Ranch. Je zal verrast zijn van de omgeving met de prachtige uitzichten, ruige natuur en vurige zonsondergang. De ranch ligt op een groot stuk land met prachtige kamers en vele activiteiten gedurende de dag.

Tanque Verde Ranch - Tucson - Arizona - Doets Reizen

Wat extra leuk is aan de Tanque Verder Ranch is dat je bij binnenkomst een volledig programma meekrijgt met alle activiteiten die de komende dagen gaan plaatsvinden. Je kunt jezelf inschrijven op diverse activiteiten die je leuk vindt. Denk aan paardrijden, vissen en mountainbiken. Je hoeft trouwens geen ervaren paardrijder te zijn om je een echte cowboy (of girl) te voelen, want het paardrijden is voor iedereen. Zodra je binnenkomt ontkomt je namelijk niet aan de echte cowboysfeer en het westerngevoel dat hier hangt.

Tanque Verde Ranch - Tucson - Arizona - Doets Reizen

Om even bij te komen van alle activiteiten kan je uitrusten bij het zwembad of een behandeling boeken in de spa. De dag sluit je af in de Mexicaanse/Westernbar met een heerlijk drankje. In de weekenden vinden er ook BBQ's plaats, waar je geniet van heerlijk eten met live muziek op de achtergrond.

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook