Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Historische zeilschepen in Mystic

8 augustus 2017 door Elske Doets

Mystic was ooit een plek waar de houten zeilschepen werden gebouwd voordat de stalen stoom- en dieselschepen het overnamen op de oceanen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bijna alles in Mystic draait om zee. Ontdek het Mystic Seaport Museum en de andere bezienswaardigheden in Mystic tijdens jouw rondreis door New England. 


Bezoek Mystic Seaport

Op deze plek is nu een openluchtmuseum Mystic Seaport waar je kennis kunt maken met de bouwtechnieken van weleer. De historische zeilschepen zijn hier tentoongesteld en worden hier gerestaureerd, zo zagen wij de Mayflower 2 in restauratie. Dit is ontzettend interessant, want hoe vervang je een mast en hoe ga je om met houtworm? Verder is de Mystic Seaport een museum waar je meer kunt leren over het leven in de 19e eeuw. 

Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP

Wat is er nog meer te zien in Mystic

Mystic is een rijk en gezellig stadje aan het water met een typische New England sfeer, zeilboten, baaitjes en vuurtorens. Dit maakt het een aangename stop voor minimaal een nacht. Bezoek naast het Mystic Seaport ook het Mystic Aquarium. Je komt oog in oog te staan met de zeedieren uit de nabije omgeving. De bijzondere gebouwen uit de koloniale tijd zijn ook nog te bewonderen. De historische sfeer vind je terug in Olde Mistick Village, waar je tevens de heerlijke visrestaurants kan vinden. 

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook