Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Voor wie niet kan kiezen tussen een camper of auto

10 oktober 2018 door Melvin Malepaard

De afweging of een reis door Amerika juist per camper of per auto afgelegd moet worden gaat dikwijls gepaard met veel hersenbrekers en weegt zwaar bij veel van onze reizigers. Een auto brengt immers mobiliteit met zich mee, terwijl een camper te allen tijde de faciliteiten van een hotelkamer biedt. Doets Reizen en JUCY Rentals USA hebben de handen ineengeslagen en bieden de oplossing: JUCY. 

JUCY USA bij de California Coast

JUCY is een van oorsprong Nieuw-Zeelandse organisatie welke is gespecialiseerd in het verhuren van compacte ‘campervans’. Met deze campervans biedt JUCY de ideale mogelijkheid om het overnachten in een hotel en het kamperen met elkaar te combineren. Zo kun je de campervan in de grote steden eenvoudig parkeren en overnachten in een hotel, terwijl je buiten de steden de campervan kunt parkeren op campings en kunt overnachten in de campervan zelf! 

Is het een auto? Nee!!! Is het een camper? Nee!!! Het is een campervan!

De campervans van JUCY zijn in feite minivans welke zijn omgetoverd tot comfortabele kampeervoertuigen, van top tot teen uitgerust met alle faciliteiten die het kamperen zo aantrekkelijk maken. Zo beschik je in de campervan onder andere over een ruim zitgedeelte dat je in de avond eenvoudig kunt omtoveren tot een comfortabel tweepersoonsbed, een wasbak, een fornuis, een koelkast, airconditioning en zelfs een LCD kleurentelevisie met DVD-speler voor extra entertainment aan boord! De campervan is geschikt voor een reisgezelschap bestaande uit maximaal 4 personen, want extra slaapruimte vind je namelijk op het dak van het voertuig. Via een eenvoudig uitschuifbare ladder kom je bij ‘The Penthouse’ bovenop de campervan. Deze zogenaamde ‘roof pod’ biedt in uitgeklapte toestand een zeer comfortabel en ruim tweepersoonsbed!

JUCY USA in San Francisco

Pluspunten van JUCY:

  • De campervans zijn geschikt ook geschikt voor het rijden in (drukke) steden.
  • Bestuurder moet minimaal 21 jaar oud zijn. Geen leeftijdstoeslagen! 

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook