Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Kampeerplaatsen in Amerika

25 juni 2019 door Kim Otter

Kampeerplaatsen in Amerika

De kampeerplaatsen in Amerika zijn niet te vergelijken met de campings die wij veelal gewend zijn in Europa. Dit komt omdat de campings in Amerika volledig ingericht zijn op de grote campers.

Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

De camping plaatsen zijn altijd voorzien van een picknick tafel om lekker aan te eten en op de meeste locaties zijn er firepits aanwezig op de camping plaats om in de avond lekker een houtvuurtje te maken en hier bijvoorbeeld een Marsmallow op te roosteren. Naast deze faciliteiten zijn er verschillende campingaansluitingen te boeken. Zo zijn er campings waar het niet mogelijk is om je camper op bijvoorbeeld stroom, water of afvoer aan te sluiten. Dan zijn er plaatsen waar je alleen gebruik kunt maken van stroom en water en er zijn plaatsen waar je overal van gebruik kunt maken. Dit is wel een belangrijke afweging om te maken voor het boeken van een camping. Dit aangezien het erg afhankelijk is van jouw wensen welke campingplaats het meest geschikt is.

Camping - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Het is zeker aan te raden om de campings voor de reis van te voren vast te leggen, zeker voor het hoogseizoen in Amerika en Canada. Dit neemt een stukje vrijheid weg van de reis aangezien je niet per dag kunt bepalen waar je de dag eindigt. Echter ter plaatse zijn echt alle campings helemaal volgeboekt en hangt er vaak voordat je bij de camping aankomt al een bordje dat ze helemaal vol zijn en alleen mensen met een reservering toe laten. Het is natuurlijk mogelijk om de campings allemaal zelf vast te leggen echter kan Doets Reizen hier ook heel goed mee helpen en zorgen wij ervoor dat jij van alle gemakken voorzien bent.

Watchman Campground - Zion National Park - Camping - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden als je met de camper op pad gaat maar als je dit doet heb je een fantastische ervaring waarbij je verblijft op mooie campings en echt van het buitenleven kunt genieten.  Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook