Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Mijn Doets Reizen

7 augustus 2023 door Doets Reizen

Beleef jouw reis al vanaf het eerste moment

Doets-klanten zitten niet alleen ‘eerste rij’ op de allermooiste locaties, ook online zitten ze voortaan ‘altijd op de eerste rij’. Op het pas geïntroduceerde Mijn Doets Reizen zijn alle gegevens van jouw reis overzichtelijk bij elkaar gebracht. Dit betekent dat jij als Doets-reiziger, voorafgaand aan je reis, en ook tijdens je reis, voortdurend beschikt over een eigen gepersonaliseerde website met alle voor jou relevante reisgegevens. Visueel aantrekkelijk, inhoudelijk sterk zijn alle details van jouw reis beschikbaar vanaf de eerste offerte t/m jouw uiteindelijke super gedetailleerde reisbescheiden. Kortom, niet wachten tot je op reis gaat, maar al vanaf het eerste moment geniet jij van onze knowhow over de prachtige reisbestemmingen. 

Mijn Doets Reizen: De alles-in-één hub

Met het oog op het optimaliseren van jouw reiservaringen, hebben we Mijn Doets Reizen ontwikkeld als een alles-in-één digitale hub. Dit portal biedt een scala aan innovatieve functies en voordelen die de interactie tussen jou en Doets Reizen een nog groter plezier maken. Daarnaast, is Mijn Doets Reizen eenvoudig te raadplegen via de pc, tablet of mobiel. 

Beleef jouw vakantie al vanaf het eerste reisvoorstel

Met het Mijn Doets Reizen account krijg jij vanaf het eerste moment toegang tot onze Very VIP-belofte. Onder meer krijg je de beschikking over een volledig gepersonaliseerde interactieve routekaart, waar je attracties en bijzonderheden uit de omgeving aantrekkelijk gepresenteerd krijgt. Daarnaast brengen we je op de hoogte van jouw vakantiebestemming(en) en natuurlijk persoonlijke reistips van ons enthousiaste team. 

Belangrijkste Kenmerken van Mijn Doets Reizen:

Het moderne reizen draait niet alleen om het ontdekken van nieuwe plekken, maar ook om het genieten van een naadloze en gepersonaliseerde reiservaring. Hier komt Mijn Doets Reizen om de hoek kijken, als de ultieme reispartner die jou in staat stelt om zorgeloos en tijdbesparend te genieten van jouw droomvakantie en herinneringen te creëren die er echt toe doen. Met een breed scala aan functionaliteiten, van een compleet reisoverzicht tot persoonlijke reistips, biedt dit platform een alles-in-één oplossing voor de hedendaagse reiziger.

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook