Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

The Beekman: een smaakvol hotel in New York

30 juli 2018 door Melvin Malepaard

Mijn favoriete hotel in New York City is momenteel The Beekman Hotel. Hoewel de meeste luxe hotels in New York afstandelijk en kil zijn, voelt The Beekman aan als een warm bad. De intieme sfeer van dit smaakvolle hotel is daarom uniek te noemen. Dit chique maar toegankelijke hotel is gunstig gelegen in Lower Manhattan, tussen East en Hudson Rivers. Het hotel wordt omringd door veel gekoesterde attracties van Manhattan, waaronder de Brooklyn Bridge, South Street Seaport, het stadhuis en het One World Trade Center.

The Beekman Hotel - New York - Doets Reizen

Het historische gebouw is liefdevol gerestaureerd in zijn oude glorie teruggebracht. De elegantie en charme zal je verrassen. Prijswinnende ontwerper Martin Brudnizki verbetert de kruising van klassieke en hedendaagse elementen met zijn unieke esthetische visie. Het zeer gastvrije en vriendelijke hotelpersoneel heet je welkom in de elegante maar sfeervolle lobby. De sfeer van het hotel is direct voelbaar. Laat deze excentrieke verwelkoming de eerste zijn van vele dierbare Beekman-ervaringen.

The Beekman Hotel - New York - Doets Reizen

Het kloppend hart én eyecatcher van The Beekman is het negen verdiepingen hoge atrium. De bovenste verdiepingen van het atrium zijn versierd met Victoriaanse smeedijzeren leuningen en balustrades en versierd met bloemen, draken en zonnestralen. Op de begane grond vormt het atrium een podium waar de gasten zich kunnen verzamelen in een reeks intieme zitgedeeltes te midden van een prachtige inrichting. In tegenstelling tot de vele details en accenten die zichtbaar zijn in de openbare ruimtes van het hotel, zijn de luxe hotelkamers rustig en sereen van sfeer.

The Beekman Hotel - New York - Doets Reizen

De luxe hotelkamers zijn voorzien van comfortabele bed(den) met een lederen hoofdeinde, eclectische op maat gemaakte vintage meubels en kunstwerken. Gasten van The Beekman mogen gebruik maken van gratis WiFi. Kortom, geen hotel in New York City kan tippen aan The Beekman. Stedentrip New York boeken in combinatie met The Beekman? Check snel onze stedentrip!


Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook