Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Trouwen in Las Vegas? 'Yes, I do!'

7 oktober 2016 door Sabine van der Kolff

'And in the presence of The King Himself I now pronounce you husband and wife'. Met deze woorden wordt je getrouwd in de Graceland Wedding Chapel in het gezelschap van de enige echte Elvis Presley, een Amerikaanse trouwambtenaar en de fotograaf. 

Trouwen in Las Vegas is fantastisch, snel, effectief en vooral lekker Amerikaans. Zoek je trouwkleding uit en vertrek naar Las Vegas. 

Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP

Trouwen in Las Vegas

Met uiteraard flink wat bekijks stap je in in de enorme limousine, maar voordat je naar de chapel gaat moet je een Marriage License ophalen bij het Marriage Bureau. Ook hier vliegen de 'Congratulations!' en 'You guys look amazing' je om de horen, ja Amerikanen zijn dol op trouwerijen, vooral in Vegas. Na het formulierwerk zijn we dan 'ready to wed'! De limousine stop voor het het Chapel en het is geweldig om te zien welke bekende sterren hier allemaal zijn getrouwd, bijvoorbeeld Bon Jovi! Met ons trouwpakket 'loving you Elvis' was het ook niet gek dat het bekende trouw deuntje van Elvis begon en wij in de aanwezig van The King onze trouwbelofte aflegde. Na het ja-woord, twee liedjes en het foto moment waren wij dan voor de Amerikaanse wet getrouwd. 

Doets Reizen - Altijd op de eerste rij, Very VIP

Huwelijk officieel maken in Nederland 

Nadat je terug bent van jouw honeymoon uit de USA kan je je huwelijk officieel maken in Nederland. Binnen zes weken heb je de officiële papieren thuis ontvangen die de Chapel je levert om je huwelijk legaal te maken in Nederland. Nog even langs het gemeentehuis en het is geregeld. Natuurlijk kan je dan altijd nog een feestje geven! 

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook