Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Trouwen in Las Vegas

18 juli 2019 door Ananda Visser

Door Elvis getrouwd worden in een echte Chapel in Las Vegas.. hoe gaaf is dat? Meer Vegas wordt het niet! In juni 2019 heb ik zelf ervaren hoe het is om in Vegas te trouwen. Wij hebben niet lang na hoeven denken over welk pakket wij zouden nemen. Als je toch in Vegas gaat trouwen, dan maar zo fout mogelijk! Het ‘Loving You Elvis’ pakket kan ik iedereen aanraden voor een fantastische, hilarische dag!

Trouwen - Las Vegas - Nevada - Doets Reizen

De dag van het huwelijk moesten wij de Chapel bellen om ons kamernummer door te geven. De limousine chauffeur zou ons namelijk bellen op de kamer met de aankomsttijd. Nadat wij de tijd hadden doorgekregen stonden we met 6 man buiten te wachten op de limo. Er mogen maximaal 8 mensen meerijden in de limo. Een prachtige witte limo met discoverlichting aan de binnenkant bracht ons naar de Chapel.

Aangekomen bij de Chapel ontving ik het bruidsboeket en mijn man een corsage. Onze gasten mochten plaatsnemen en de fotograaf legde ons snel uit hoe de ceremonie in zijn werk ging en waar we wanneer moesten staan. Omdat mijn vader ook aanwezig was, gaf hij mij weg. Als er geen gasten zijn, dan zal Elvis de bruid weggeven.

Trouwen - Las Vegas - Nevada - Doets Reizen

Terwijl Elvis het nummer ‘Can’t Help Falling in Love With You’ zong, bracht mijn vader mij naar mijn toen nog aanstaande. Nadat mijn man de eer kreeg om nog een paar woorden mee te zingen door de microfoon, was het tijd voor de geloftes. Geheel in het teken van Elvis beloofde wij elkaar “to always love you tender”. Elvis zong nog een liefdeslied voor ons, waarna wij de ringen bij elkaar om mochten doen. De ceremonie werd uiteraard afgesloten met het nummer ‘Viva Las Vegas’!

Trouwen - Las Vegas - Nevada - Doets Reizen

Na de ceremonie werden er verschillende foto’s genomen door de fotograaf. We gingen op de foto met Elvis en al onze gasten, maar natuurlijk ook alleen met z’n tweeën. We kregen een code mee waarmee we thuis in konden loggen via de website om te foto’s te bekijken. We mochten er zes uitkiezen die opgestuurd zouden worden. Daarbij heb je ook nog de mogelijkheid de foto’s digitaal te bestellen of zelfs de video van de ceremonie te bestellen!

Hierna werden we met limo teruggebracht naar ons hotel, waarna we natuurlijk ons huwelijk met al onze gasten nog goed hebben gevierd in Las Vegas!

Trouwen - Las Vegas - Nevada - Doets Reizen

We hebben een fantastische ervaring gehad en kunnen dit iedereen aanraden! Onze Elvis imitator had veel humor en kon ook nog eens goed zingen! Ook als je geen Elvis Wedding wilt, zou ik zeker Graceland Chapel aanraden. De ceremonieruimte is knus ingericht en het personeel is behulpzaam en hartstikke vriendelijk. Ze willen er voor iedereen een fantastische dag van maken.

Las Vegas Sign - Nevada - Doets Reizen

Anderen bekeken ook