Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

Zo werkt het inleveren van de camper

1 juli 2019 door Kim Otter

Zo werkt het inleveren van de camper

Het inleveren van de camper lijkt misschien lastig, maar het word je heel makkelijk gemaakt. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is dat je de camper inlevert in dezelfde staat als hoe je hem hebt opgehaald. Volle tank? Volle propaantank? Volle watertank? Al het vuile water gedumpt?

parkeerplaats Cruise America in voorseizoen met heel veel campers!

Wanneer je aankomt bij de maatschappij staat er op de grond aangegeven welke ‘afslag’ je moet nemen voor rental return. Je zet de camper neer in een van de parkeervakken en loopt naar binnen. Achter de balie staan medewerkers die je kunnen helpen. Zorg dat je alle bagage al mee hebt, zodat zij direct aan de slag kunnen.

Je hebt bij het aanmelden je contract nodig. Dit heb je bij het ophalen van de camper ontvangen. Nadat je dit hebt overhandigd gaan zij de camper inspecteren. Na de inspectie nemen ze alles met je door en kan het zijn dat er nog een bedrag van je creditcard wordt afgeschreven. Bijvoorbeeld wanneer je extra kilometers hebt gereden dan de pakketten die je hiervoor hebt aangeschaft. Nadat alles is besproken dien je nog een handtekening te zetten en kun je eigenlijk alweer vertrekken. inspectie T17 Cruise America

De campermaatschappij regelt een taxi voor je, mocht je dat willen en deze is er binnen 10 minuten. Then you’re good to go.

Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook