De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Reisorganisatie China

Op vakantie naar China gaan is een droom van velen. Als je eenmaal een rondreis door China hebt gemaakt, ben je compleet verkocht en wil je het liefste het volgende jaar weer. De aantrekkingskracht van China is groot. De fantastische steden, prachtige natuur en vele bijzondere highlights maken dit land er een om nooit te vergeten.

Complete rondreizen

Wij van Doets Reizen zorgen er voor dat het je tijdens de reis naar China aan niets ontbreekt. Van de vlucht tot aan de overnachtingen en excursies, privé transfers en een gids, alles is tot in de puntjes geregeld. Dit zorgt ervoor dat jij optimaal kunt genieten van al het moois dat China biedt zonder je ook maar ergens zorgen over te maken. 

China - Doets Reizen

Fantastische excursies

Een rondreis door China is natuurlijk niet compleet zonder het ondernemen van prachtige excursies. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan de Chinese Muur, een bezoek aan het Terracotta Leger in Xi’an of maak een boottocht over de gele rivier. Alles is in China mogelijk en het ondernemen van onder andere deze te gekke excursies zorgen dat je zowel veel van de cultuur van China proeft als dat je ziet van de prachtige omgeving. 

Yangtze River Cruise - China - Doets Reizen

Bijzondere accommodaties

Doets Reizen zorgt ervoor dat je altijd op de eerste rij overnacht. Dit houdt dus in dat als je in een van de prachtige steden van China overnacht je ook daadwerkelijk in het centrum verblijft. Overnacht je in een natuurlijke omgeving zorgen wij ervoor dat je een prachtig uitzicht hebt. Maar wil je bijzonder of luxe overnachten in China dan zijn de China Aman Resorts echt iets voor jou. Deze resorts zijn gelegen op de meest unieke locaties en hier zal het je aan niets ontbreken. 

Amanyangyun Shanghai | Doets Reizen | China

Steden in China

China heeft zeer veel uiteenlopende steden. Je kan je hier dan ook oneindig verbazen over de weelderigheid die te vinden is in vele steden. Doe een stadstour onder leiding van een lokale gids zodat je meer te weten krijgt over de geschiedenis van de steden of ga op de fiets op ontdekkingstocht. Laat je verrassen door de Chinese steden en ze zullen je zeker niet teleurstellen. 

Chengdu - China - Doets Reizen

Beste reisperiode China

China is een land waarin veel uiterste te vinden zijn. Zo is dit ook terug te vinden in het klimaat in China. Het is een land die in zekere zin het gehele jaar te bezoeken is maar toch zijn er wel periodes waarin het beter is om te reizen als in een andere periode. De beste periodes om te reizen naar China is het voorjaar (april & mei) of het najaar (september & oktober). Dit zijn de maanden waarin de temperatuur aangenaam is en er over het algemeen minder regen valt. Daarnaast is een groot voordeel dat het dan in China over het algemeen minder druk is. In de zomermaanden kun je ook reizen naar China. Hiervoor is het wel belangrijk om rekening te houden met temperaturen die behoorlijk kunnen oplopen.  

Guilin - China - Doets Reizen

Persoonlijk reisadvies

Wij van Doets Reizen hebben natuurlijk al prachtige reizen samengesteld die allemaal te vinden zijn op onze website. Wil je echter persoonlijk reisadvies of de reizen iets op maat aanpassen neem dan contact met onze reisspecialisten op. Zij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en passen de reis op maat. Plan een afspraak op kantoor of neem telefonisch contact op. Het is ook mogelijk om een digitale afspraak in te plannen. Hierbij hebben wel persoonlijk contact echter niet op onze locatie in Heerhugowaard. 

Doets Reizen Kantoor

Uitgelichte reizen