Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Reizen naar USA

Een reis naar de USA, oftewel Amerika, staat bij vele reizigers op de bucketlist. Of reizigers zijn er al eens geweest en zijn verliefd geworden op het land, waardoor ze graag meer van Amerika willen ontdekken. Bij Doets Reizen bieden wij een grote keuze aan Amerika reizen aan en zorgen we er voor dat je ongetwijfeld een geweldige reis beleefd.

Reizen USA

Reizen naar Amerika is enorm divers. Van een camperreis van Chicago naar de westkust, tot aan zonvakantie in Florida of een stedentrip naar New York, bij Doets Reizen kan het allemaal. Huur een auto en maak een geweldige rondreis, terwijl je verblijft op bijzondere accommodaties, zoals een glamping midden in een nationaal park of een wildernis lodge in Alaska

Sorrel River Ranch - Moab - Arches National Park - Canyonlands National Park - Doets Reizen

Reizen USA met auto en hotels

Een autorondreis door Amerika brengt je naar de mooiste plekken van het land. Bij Doets bieden we vele leuke autorondreizen aan, waarbij alle hotels vooraf geboekt zijn. Met een Doets Deep Desire reis verblijf je op bijzondere accommodaties en geniet je optimaal van je rondreis. Ga jij op rondreis door de Gouden Staten of ga je liever langs de witte stranden in Florida? In Amerika is voor ieder wat wils.

Hertz Autohuur Amerika - Hertz Autohuur Canada - Doets Reizen

Reizen USA met een camper

Heb je altijd al eens met een camper willen rondreizen? Daar is Amerika de perfecte bestemming voor! Met een camperrondreisga je langs de mooiste hoogtepunten van Amerika en kan je verblijven op campings vlakbij de hotspots. Een echte aanrader is om met de camper dwars door de Grand Canyon te touren of om route 66 te volgen. Ongetwijfeld een camperrondreis om nooit te vergeten.

California - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Alle USA vakanties van Doets Reizen

Bij Doets Reizen ben je aan het juiste adres. Als zeer ervaren Amerika-specialist kennen wij dit schitterende land als geen ander. Of je nu de Natuurparken in het Zuidwesten gaat bezoeken, de tropische weelde in Florida of Hawaii zult beleven of dat je liever de uitgestrekte Rocky Mountains gaat bezoeken? Het kan allemaal in Amerika en het is allemaal te boeken bij Doets Reizen. Reis rond door Alaska, de oostkust met New York en Washington D.C. of het schattige en historische New England. Bij Doets geven we je graag advies en vertellen we je welke reis het beste bij jouw wensen past.

Prince William Sound - Shoup Glacier - Alaska - Doets Reizen

Uitgelichte reizen