Bosbranden Jasper Meer info
Overzicht

Coastal Loop Oost-Canada

1 Beoordeling
 • 23 dagen

Op een efficiënte manier kennis maken met de Atlantische kust van Canada? Dan is dit de reis van je dromen! Onaangetaste natuur, wildlife en de vriendelijke bevolking maken dit gedeelte van Canada tot een absolute topbestemming! Je reist in de goede volgorde langs de kustlijn zodat je nog mooier uitzicht hebt tijdens het rijden van de 'scenic routes'.

Rondreis per huurauto door Oost Canada en Atlantisch Canada

Een complete reis door Oost-Canada, waarbij je de prachtige kustlijnen verkent van Nova Scotia, New Brunswick, Prince Edward Island en Quebec. Anders en verrassend zijn de kusten van New Brunswick en Quebec met het Gaspesie Peninsula. Rode rotsen, eilandjes met vogelkolonies, walvissen, nationale parken met indrukwekkende rots- en bergpartijen, schattige dorpjes met Quebecois of Acadian invloeden en Covered Bridges in New Brunswick; deze reis laat je het goede leven proeven waar dit deel van Canada zo geliefd om is. Je ziet de bijzondere mix van Canadese, Franse en New England-invloeden. In een efficiënt reistempo reis je van hoogtepunt naar hoogtepunt en zie je hoe divers en afwisselend dit prachtige deel van Canada is. 

2.789,-
Vanafprijs p.p. i
 • Relaxte reisafstanden
 • Bekende en minder bekende plekken
 • Droomreis voor liefhebbers van kust
Bereken jouw prijs

Dag tot dag

Totaal ± 4430 km
Dag 1

Heenreis naar Halifax

± 40 km

Vandaag vlieg je naar Halifax. Na het passeren van douane- en immigratie-autoriteiten haal je de huurauto op die je de komende weken tot je beschikking hebt. Halifax heeft een levendig en vooral gezellig uitgaansleven en wellicht kunt je de eerste avond al proeven aan het pub-leven in Halifax. Tip van Mrs. Canada: Split Crow Pub.

 • Overnachting:Halifax
Dag 2

Halifax - Liscomb

± 200 km

Vandaag verlaat je Halifax en begint de reis pas echt. Je start met het Eastern Shore-gebied. Via de bezienswaardige Marine Drive passeer je vele kustplaatsjes en baaien en reis je richting het noorden naar Liscomb. Als je vroeg in de middag aankomt kan je er voor kiezen iets verder door te rijden naar het dorpje Sherbrooke. Dit dorpje is opgezet rond 1860 en heeft prachtige huisjes. Ook zijn er vaak mensen te vinden in klederdracht. Tevens is het leuk om door te rijden naar Port Bickerton Lighthouse Beach Trail Park. Een stukje ongerepte natuur waar je heerlijk kunt wandelen.

 • Overnachting:Liscomb Mills
Dag 3

Liscomb - Baddeck

± 300 km

Een prachtige reisdag maar zorg voor de juiste routekeuze. Vervolg wegnummer 211 om op wegnummer 316 te komen. Je vaart dan via een kleine ferryovertocht van circa 10 minuutjes naar de overkant (zorg voor een paar dollar contant). Vandaag reis je via de prachtige Marine Drive richting Baddeck. Na deze prachtige rit kom je aan op Cape Breton Island en reis je via de highway 105 naar eindbestemming Baddeck waar je in een heerlijk hotel verblijft.

 • Overnachting:Baddeck
Dag 4

Baddeck - Cabot Trail (Oostkant)

± 100 km

Een relatief korte reisdag maar dit geeft juist tijd voor extra rust en voor een van de hoogtepunten van deze reis: Cape Breton National Park. Je verblijft vannacht aan de oostkant van het park zodat je tijdens de Cabot Trail aan de kustkant van de weg rijdt en dus het mooiste uitzicht hebt. Dit is een prachtig natuurreservaat met een oppervlakte van 950 vierkante kilometer. Het park bestaat uit wouden, toendra en moerassen.

 • Overnachting:Cape Breton Highlands National Park
Dag 5

Cabot Trail - Cheticamp

± 120 km

Je hebt de gehele dag de gelegenheid de mooiste route van Noord-Amerika te rijden de “Cabot Trail” door het Cape Breton Highlands National Park. Tijdens de Cabot Trail kun je met een beetje geluk humpback whales in de oceaan zien spuiten. Het landschap is zeer groen en heuvelachtig en leent zich goed voor wandelingen. De natuur en het wildleven is rijk en je zult misschien adelaars, herten, moose en wellicht zelfs een beer zien. In de herfst, eind september, zijn de bomen prachtig rood gekleurd. De Indian Summer in Atlantisch Canada is erg mooi en wat minder bekend dan die van New England. De tocht door het park is verrassend, je hebt spectaculaire uitzichten over de kustlijn en de zee, heuvels van 450 meter hoog en kans op het zien van veel wilde dieren.

 • Overnachting:Chéticamp
Dag 6

Cheticamp - Pictou

± 300 km

Hoewel de meeste bewoners van Cape Breton Island afstammen van de Scottish Highlanders, is Cheticamp een Acadian vissersdorpje, dus met een Franse inslag. Het is een echt toeristencentrum aan de Golf van St. Lawrence bij het Cape Breton Highlands National Park. Daarna reis je verder naar Pictou. Je vervolgt de Cabot Trail richting het zuiden en komt daarna in het whisky-gebied van Nova Scotia. Je einddoel is Pictou waar je in een prettige accommodatie verblijft.

 • Overnachting:Pictou
Dag 7

Pictou - Charlottetown

± 100 km

Vandaag ga je per ferry van Nova Scotia naar Prince Edward Island en je maakt hier kennis met een geweldig eiland die in 3 stukken te verdelen is. De ferryovertocht duurt ongeveer 75 minuten en doorkruist de Northumberland Strait. Je begint de eerste dag in de sfeervolle stad Charlottetown. Deze hoofdstad ligt aan de Hillsborough Bay, een inham aan de zuidkust. In 1720 vestigden Franse kolonisten zich hier en noemden zij de plek Port La Joie. Door het Engelse bestuur werd de stad omgedoopt tot Charlottetown. Volgens de Ierse traditie is er in Charlottetown een rijke verzameling van Ierse pubs. Je kunt echte Guinness drinken onder het genot van Ierse folkmuziek en uiteraard kun je nummers aanvragen. Old Charlottetown is het oude stadsdeel, op de hoek van King Street en Queen Street. Hier wordt de geschiedenis van de stad levend gehouden.

 • Overnachting:Charlottetown
Dag 8

Charlottetown - Prince Edward Island National Park

± 300 km

Omdat Prince Edward Island enorm veel te bieden heeft is het verstandig je bezoek aan dit eiland op te splitsen in verschillende delen. Op deze manier heb je genoeg tijd voor alle prachtige scenic routes en ervaar je geen stress. Vandaag staat in het teken van de twee toeristische gebieden: Red Sands Shore en Green Gables Shore. Het centrale deel van Prince Edward Island is te zien via de toeristische route Central Coastal Drivemet als hoogtepunt Prince Edward Island National Park. Zorg dat je deze route tegen de klok rijdt zodat je altijd aan de kustkant zit. Je vindt er zandduinen, stranden, rode zandstenen kliffen, zoutmoerassen, zoetwatervijvers, bossen en wildlife. Hier zijn de mooiste zandstranden en baaien van Canada, zoals Cavendish Beach, North Rustico Beach, Brackley Beach, Stanhope Beach, Dalvay Beach, New London Bay, Rustico Bay, Covehead Bay en Tracadie Bay. Het is ook een route langs prachtige rode kliffen, glooiende heuvels en kronkelende riviertjes. Voor de liefhebbers van fotografie is deze route geweldig!

 • Overnachting:Cavendish
Dag 9

Prince Edward Island National Park - O'Leary/West Point

± 400 km

Het laatste en mooiste deel van het eiland. Vandaag heb je de hele dag om de zeer indrukwekkende North Cape Coastal Drive te rijden. Verlaten stranden, vuurtorens, rode kliffen, karakteristieke dorpjes: het staat allemaal op het menu van vandaag. Tip: upgrade je hotel naar een verblijf in de West Point Light House. Dit is een vuurtoren op een unieke locatie aan één van de mooiste stranden van het eiland.

 • Overnachting:O'Leary
Dag 10

O’Leary – Miscou Island - Caraquet

± 470 km

Je verlaat vroeg in de ochtend Prince Edward Island en reist via de bijna 13 km lange Confederation Bridge. Pas als je het eiland verlaat, betaal je tol (niet inclusief!). Als je voor de brug staat, aan de kant van New Brunswick, kun je een bezoek brengen een parkje waarvandaan je prachtig uitzicht hebt op de brug. Verder vind je daar een Visitor Center, waar je meer informatie kunt krijgen over deze bijzondere brug. Wij adviseren je direct door te rijden naar Miscou Island. Dit is een prachtig natuurgebied vlak bij Caraquet waar de tijd stil lijkt te staan. Je kunt er wandelen op boardwalks om zo het unieke ecosysteem van veenmoerassen te kunnen aanschouwen. Op het uiterste puntje van Miscou Island staat de 35 meter hoge Miscou Lighthouse. Dit is een van de oudste houten vuurtorens in Canada. Na je bezoek aan Miscou Island reis je door naar het plaatsje Caraquet. Caraquet is het oudste Acadische plaatsje in New Brunswick. Het werd in 1757 gesticht en het is het centrum van de Frans sprekende gemeenschap. Het is de woonplaats van vele Acadische kunstenaars en in de hoofdstraat, tevens de enige straat van het plaatsje, treft u vele kunstzaakjes en galeries aan.

 • Overnachting:Auberge de la Baie
Dag 11

Caraquet – Percé

± 420 km

Je verlaat Caraquet om de provincie Quebec te betreden. Een bijzonder onderdeel van de reis staat op het programma. Via wegnummer 132, die Gaspe omringt en zich een weg baant langs de kronkel-kust, geniet je van ruige kusten, dorpjes en waanzinnige vergezichten. Je rijdt aan de kant van het water zodat je nog meer zicht hebt en dus nog meer kunt genieten. De komende nacht verblijf je in Percé. Percé is een schattig dorpje met typische Quebecoise, kleurige vissershuisjes en heeft een landmark in de vorm van een dieprood en tientallen meters hoge, gekleurde rots. Iets verder ligt het Ile de Bonaventure waar een grote kolonie Jan van Gent vogels leeft. Je kunt een boottocht vanaf Percé van 1,5 uur naar dit eiland maken, interessant als je vogelliefhebber bent. De rode rots van Percé kun je met eb wandelend bereiken en bij zonsopgang komt de zon mooi achterlangs en door het decoratieve gat van de rots heen. In Percé wordt veel gevist op kreeften, schelpen, garnalen etc. Kortom, alles wat een Plateau Fruit de Mer tot een feest maakt. Als je visliefhebber bent dan kun je hier optimaal aan je trekken komen en zul je concluderen dat op bijna geen enkele plek ter aarde kreeft zo vers en lekker is. De dorpjes zijn hier onbedorven en idyllisch. In combinatie met een bijzonder landschap en de vele dieren die hier leven is het een droom en de meest speciale plek van Mrs. Canada in Quebec.

 • Overnachting:Percé
Dag 12

Percé - Forillon National Park - Gaspésie National Park

± 310 km

Vanuit Percé reis je via de kustroute verder richting Forillon National. Dit park wordt gekenmerkt door ruige, rotsachtige bergen die als het ware uitmonden in de baai van Gaspe. In dit park heeft Mrs. Canada diverse walvissen zo van de kust zien zwemmen in de baai van Gaspe (spuitende adem) en zag zij ook een zwarte beer zo langs de weg. Vervolgens ga je via de kustroute richting Gaspésie National Park. Gaspesie National Park wordt gedomineerd door de Chic Choc Mountains. In dit park kun je diverse wandelroutes volgen en heb je de kans om zwarte beren of caribous te zien.

 • Overnachting:Gaspésie National Park
Dag 13

Gaspésie National Park

± 50 km

Niet voor niets wordt Gaspésie National Park regelmatig het mooiste nationale park van Quebec genoemd. Het park beschikt over diverse uitzichtpunten die werkelijk waar adembenemend zijn, zowel beneden aan de oever als bovenop één van de vele bergen. De natuurlijke omgeving in het park straalt één en al rust uit, een paradijs voor natuurliefhebbers!

 • Overnachting:Gaspésie National Park
Dag 14

Gaspésie National Park

± 50 km

Je hebt nog een volle dag om te genieten van Gaspésie National Park. Maar zo halverwege de reis kun je ook een dagje niks doen en genieten van het hotel. Kortom, de keuze is aan jou!

 • Overnachting:Gaspésie National Park
Dag 15

Gaspésie National Park - Riviere-du-Loup

± 290 km

Vandaag vervolg je de kustroute richting Riviere-du-Loup. De weg loopt langs de oevers van de St. Lawrence River, de gehele route is een bezienswaardige route waarbij je zeker moet opletten voor walvissen die hier in de St. Lawrence River leven. Onderweg kom je langs Parc national du Bic. Dit natuurpark is gelegen aan de kust van de Saint Lawrence River. Hier leven veel zeehonden en vogels. Je kunt er verschillende trails lopen die variëren van makkelijk tot moeilijk niveau. De komende nacht verblijf je in Riviere-du-Loup.

 • Overnachting:Riviere du Loup
Dag 16

Riviere-du-Loup - Fredericton

± 400 km

Je rijdt door New Brunswick, een provincie gekenmerkt door de Acadians en ‘Covered Bridges’. De Acadians zijn van origine Franse godsdienstvluchtelingen die zo'n 400 jaar geleden in Canada een nieuw leven begonnen. Wij adviseren je niet Highway 2 te rijden maar de wegen die parallel aan de snelweg liggen. Deze kronkelen langs de rivier richting Fredericton. Overdekte bruggen (covered bridges) komen in dit gebied veel voor. Bijvoorbeeld de langste covered bridge ter wereld in Hartland. Je bestemming voor vandaag is de hoofdstad van New Brunswick: Fredericton. De stad werd gesticht door Acadiërs aan het eind van de 17e eeuw.

 • Overnachting:Fredericton
Dag 17

Fredericton - Digby

± 190 km

Voordat je de oversteek maakt per ferry van Saint John naar Digby is het tijd om de stad Saint John wat beter te verkennen. Deze bijna Europees ogende stad heeft een prachtige ligging en telt vele historische gebouwen en kerken. Saint John is een perfecte mix tussen Europese en Noord-Amerikaase steden. Laat je verrassen! Vervolgens ga je aan boord van de ferry en vaar je over de Bay of Fundy. Deze baai heeft het grootste verschil tussen eb en vloed ter wereld.

 • Overnachting:Digby
Dag 18

Digby - Kejimkujik National Park

± 70 km

Een korte reisdag richting Kejimkujik National Park. Je kunt een extra stop maken in Annapalis Royal. In 1605 werd hier in de buurt door De Champlain het Habitation Port Royal gesticht, een soort fort en het was daarmee de vroegste Europese Permanente vestiging ten noorden van Florida. Het sfeervolle stadje heeft een historisch centrum met 150 “heritage buildings”. Zeer bijzonder is het Gannes-Cosby House uit 1708, het oudste houten huis in Canada. Met tong brekende naam Kejimkujik National Park kiezen de meeste Canadezen liever voor een liefdevolle afkorting zoals “Keji” of “Kedge”. Het is een soort kleinere uitgave van het Algonquin Provincial Park in de provincie Ontario. Het bestaat uit een door gletsjers gevormd, glooiend landschap, waarin vele zogenaamde “Drumlins”, glaciale ronde heuvels, zijn.

 • Overnachting:Kejimkujik National Park
Dag 19

Kejimkujik National Park - South Shore

± 70 km

In Kejimkujik National Park is een prachtige, voor ons vaak onbekende, flora en fauna te zien. Er leven zo’n dertig soorten zoogdieren waaronder herten, zwarte beren, procupines (stekelvarkens), bobcats en elanden, 150 vogelsoorten en diverse soorten amfibieën en reptielen waaronder zeer oude waterschildpadden. In de middag ga je het zusje van Keji's bezoeken: namelijk de kustvariant van dit park. Het specifieke van dit Nationale Park is de nog niet door menselijke activiteiten beschadigde kustlijn. Er zijn een aantal schitterende wandelroutes door het park uitgezet.

 • Overnachting:White Point Beach
Dag 20

South Shore

Nóg een dagje rusten is je van harte gegund... Wat ons betreft kan dit het beste in het White Point Beach Resort. Dit resort is gelegen aan een uitgestrekt strand. Het hotel beschikt over een zwembad en andere faciliteiten, zodat je heerlijk kunt genieten.

 • Overnachting:White Point Beach
Dag 21

South Shore - Lunenburg - Halifax

± 200 km

Via de toeristische Lighthouse Route (weg 331) kom je vandaag een aantal bezienswaardige stranden en dorpjes tegen. Bijvoorbeeld Lunenburg. Dit is een kleurrijke en historische havenplaats met veel festivals en ambachten. Hier vind je een van de voornaamste visserijhavens van Canada en ook is er een interessant museum: het Fisheries Museum of the Atlantic. Het stadje is zeer authentiek en past perfect bij een reis door de Maritimes! In de namiddag kom je aan in Halifax.

 • Overnachting:Halifax
Dag 22

Terugreis vanuit Halifax

± 50 km

Meestal vlieg je laat in de avond terug. Daarom heb je nog een hele dag om te besteden in Halifax. Je kunt ook de auto pakken en naar Peggy's Cove rijden. Een tikkeltje toeristisch maar dat komt omdat dit dorpje zo prachtig is! Dit is een vissersdorpje, gebouwd op granieten rotsen die door de golven zijn uitgesleten. Kleine vissershuisjes en felgekleurde bootjes maken het plaatje compleet. Na je bezoek ga je naar de luchthaven van Halifax waar je de auto inlevert en terugvliegt naar Nederland, Duitsland of België.

 • Overnachting:Aan boord van het vliegtuig
Dag 23

Thuiskomst

Het einde van een complete rondreis door Atlantisch en Oost-Canada.

Einde reis

Accommodaties

Onderstaand een overzicht van de accommodaties waar je in verblijft per accommodatieklasse. Je kunt direct online tijdens het berekenen van de prijs voor een bepaalde klasse en bijbehorende prijs kiezen.

Atlantica Hotel Halifax - pool

Atlantica Hotel Halifax

Dit toeristenklasse hotel heeft een centrale ligging vlakbij de Citadel Hill en de Dalhousie Universiteit. Elke kamer beschikt over gratis WiFi. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum, een overdekt zwembad, bubbelbad en sauna. De kamers van het Atlantica Hotel Halifax beschikken over een flatscreen-tv met pay-per-view-films. The Seasons by Atlantica Restaurant & Lounge is gevestigd in Hotel Halifax Atlantica. Het Casino Nova Scotia vindt je vlakbij het Atlantica Halifax Hotel. Het Pier 21 Museum bevindt zich ook op een klein stukje rijden of lopen van het hotel en leert je meer over het immigratiebeleid van Canada. Parkeren bij het hotel kost circa CA$ 25,- per dag (exclusief lokale belastingen).

Liscombe Lodge Resort & Conference Centre - pool

Liscombe Lodge

Liscombe Lodge is prachtig gelegen aan de Liscomb rivier ongeveer 20 kilometer van Sherbrooke Village aan de Eastern Shore van Nova Scotia. Faciliteiten: restaurant met uitkijk op de rivier, souvenirwinkel, zelfgemaakte dekens. Binnenzwembad met zonnedek, fitnessruimte, sauna, 2 whirlpools, jachthaven, kano's, boottochten op de rivier, fietsen, wandelpaden, tennisbaan, spelletjes op het grasveld, speelzaal. Kamers: 68 eenheden in de Main Lodge/Riverside Lodge, bungalows en chalets met tv, telefoon, föhn, koffiezetapparaat, strijkijzer en strijkplank. De bungalows worden per kamer verhuurd en hebben gedeelde woonkamer, openhaard en koelkast. De Bedroom Suite heeft een whirlpool, openhaard en tv. Wi-Fi in de lobby. Alle rustieke chalets hebben een openhaard, sommige met een uitschuifbare sofa en zonnedek.

Gratis parkeren bij Liscombe Lodge!

The Inverary Resort - sfeer

The Inverary Resort

Inverary Resort bevindt zich aan een meer van Baddeck, dichtbij Gilbert H. Grosvenor Hall, Bras d'Or Lakes en Watershed Interpretive Centre en Alexander Graham Bell National Historic Site. In de buurt liggen ook Kidston Island Lighthouse en Bell Ray Golf Club. Inverary Resort heeft een aanmeerplaats, een binnenzwembad en een sauna. In gemeenschappelijke ruimtes is WiFi gratis beschikbaar. Dit milieuvriendelijke hotel biedt diverse eetgelegenheden, zoals een restaurant en een bar/lounge. Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel. Tip van Doets Reizen: bezoek de Uisge Ban Falls. Een indrukwekkende waterval van circa 30 meter hoog en daarmee de hoogste waterval in Nova Scotia. De waterval is te bereiken via een hike van circa 1,5 uur (retour). 

Castle Rock Country Inn - 1

Castle Rock Country Inn

De Castle Rock Country Inn is een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan Cape Breton Island. Het hotel is vlakbij de Ingonish Ferry gelegen en heeft een mooi uitzicht over de Cape Breton Highlands. In de directe omgeving van het hotel kunt u vele outdoor activiteiten ondernemen, zoals; wandelen, vissen, tennis en kajakken. Het hotel beschikt over een restaurant en bar (is afhankelijk van het seizoen geopend). Een ontbijt buffet is inbegrepen. Het restaurant heeft een geweldig uitzicht net als de rest van het hotel. De Castle Rock Country Inn heeft slechts 16 kamers, deze zijn voorzien van een tweepersoonsbed, tv, bureau en hebben allen een eigen badkamer. 

Braeside Country Inn uitzicht

Braeside Country Inn

De Braeside Country Inn, gelegen in het historische Pictou, Nova Scotia, is een prachtig ingericht hotel  in een parkachtige omgeving met uitzicht op de haven van Pictou. Oorspronkelijk gebouwd in 1938 en nu volledig gerenoveerd om jou van alle gemakken te voorzien. Het hotel beschikt over 18 kamers met elk een eigen badkamer. Elke ochtend kun je heerlijk wakker worden aan het onbtijt (inclusief). Met een wandeling van 5 minuten sta jij aan het water in Pictou. Kortom de perfecte plek voor je verblijf in Pictou.

Kindred Spirits Exterior

Kindred Spirits Country Inn

Gelegen naast de Green Gables Golf Course in Cavendish vind je het het rustige en intieme Kindred Spirits Country Inn. Naast het een aantal cottages beschikt deze inn ook over gewone kamers, allen ingericht in een charmante en romantische stijl. Alle kamers beschikken over ai conditioning, föhn, televisie en eigen badkamers. Een heerlijk ontbijtje 's ochtends is ook inbegrepen in de prijs. Een leuke accomodatie van waaruit je de prachtige natuur van Prince Edward Island kan gaan beleven!

Rodd Mill River Resort - golf

Mill River Resort

Het Mill River Experience Resort bevindt zich in O'Leary, dicht bij Mill River Fun Park. Een andere bezienswaardigheid in de buurt is Prince Edward Island Potato Museum. Het Mill River Resort heeft een golfbaan, een binnenzwembad, een spa, fitnessruimte en een turks stoombad. Dit sportieve resort heeft een restaurant (Amerikaans ontbijt is inbegrepen) en een bar/lounge. Parkeren en Wi-Fi zijn gratis. Bij het Mill River Resort zijn kamers onder andere voorzien van airconditioning, een minibar en een koffiezetapparaat/waterkoker. Elke televisie heeft kabelzenders. Extra voorzieningen zijn onder andere een föhn en een strijkplank/strijkijzer.

Gite du Mount Albert - exterieur

Gite du Mont-Albert

Dit hotel ligt een half uur rijden buiten Sainte-Anne-des-Monts in Gaspesie National Park, waar veel wildlife te vinden is. Dit elegante en charmante hotel in chaletstijl biedt je uitzicht over de Chic-Choc bergen. In de omgeving bevinden zich mooie wandel- en fietsroutes. Gelegen in een prachtig natuurgebied met een adembenemend uitzicht op Mount Albert. Het hotel beschikt over een restaurant en bar. Voor de nodige ontspanning kun je relaxen in de sauna. Tevens is er een buitenzwembad, patio en speeltuin voor de kinderen. Alle kamers zijn voorzien van tv, telefoon en wifi. 

Best Western Plus Hotel Levesque

Hotel Levesque

Dit moderne hotel is gelegen aan de oevers van de St. Lawrence River. Het hotel is 100% rookvrij en beschikt over een eigen verwarmd overdekt zwembad en een sauna. Er is een restaurant en een coctail lounge aanwezig in het hotel. De kamers zijn modern ingericht en hebben of uitzicht op de rivier of op de tuin. Er is een koffieapparaat aanwezig en een koelkastje. Het hotel is een goed uitgangspunt voor een whalewatch tour of een tocht met de fiets, die gratis te gebruiken zijn over `le petit Temis`een supermooie fietsroute langs de vele highlights van Riviere du Loup. Voor een vleugje cultuur kan je het Bas St. Laurent Museum bezoeken waar verschillende exposities te zien zijn. 

Crowne Plaza Fredericton Lord Beaverbrook - ext

Crowne Plaza Fredericton Lord Beaverbrook

Sfeervol hotel op een prachtige locatie. Het klassiek ingerichte hotel heeft veel te bieden. Je kan bijvoorbeeld heerlijk gebruik maken van het zwembad. Ander pluspunt is de sfeervolle restaurantruimte. Het hotel is klassiek en past prima in de sfeer van de historische plaats Fredericton. De kamers zijn voorzien van telefoon, tv en draadloos internet (mogelijk tegen betaling). Er zijn 3 restaurants waarvan eentje met een patio. Er is een binnenzwembad (zout water) en een sauna. Parkeren is mogelijk voor CAD$ 13 per dag.

Harbourview Inn - aanzicht

Harbourview Inn Digby

Een leuke en kleinschalige Country Inn gelegen in Smith's Cove vlakbij Digby. Vanuit deze inn kan je prima de omgeving verkennen, doe bijvoorbeeld een Whalewatch in de bay van Fundy. De inn beschikt over een ontbijtruimte, tennisbaan, wasservice en een buitenzwembad. Ook is er gratis parkeergelegenheid. Er zijn totaal 13 kamers die allemaal net even anders zijn. De kamers beschikken over een eigen prive badkamer, tv, wekker en draadloos internet (mogelijk tegen betaling). 

Mersey River Lodge - exterior 2

Mersey River Chalets

Op zo'n 5 km rijden van Kejimkujik National Park ligt dit prachtige landgoed. Een ultieme ervaring voor natuur liefhebbers vanwege de prachtige natuur en rivier. Kleinschalig en sfeervol dus hier kan je heerlijk tot rust komen. Er zijn diverse wandeltochten te maken net als de mogelijkheid om te zwemmen, kayakken en kanoën. Er is ook een speelveld te vinden. De kamers beschikken over 2 double beds, een veranda, haardroger en strijkgerei. Je kunt gratis parkeren. Er is geen Wi-Fi en vanwege de afgelegen locatie kan het zijn dat je geen bereik hebt.

White Point Beach Resort - 3

White Point Beach Resort

Een van onze favoriete hotels in Atlantisch Canada. Het resort ligt ten zuiden van Halifax aan de South Shore van Nova Scotia en heeft een geweldige ligging aan het strand. Op een zonnige dag waan je je even op een tropisch strand van Florida maar dan zonder palmbomen. Het Whitepoint Beach Resort is te vinden vlakbij Liverpool gelegen en een perfecte uitvalsbasis voor Kejimkujik Seaside en Kejimkujik National Park. In de main lodge kan je het restaurant, lounge en de bar vinden. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, buitenzwembad, 9 hole golfbaan, 4 tennisbanen en een winkeltje. Er zijn totaal 126 kamers in verschillende gebouwen en zijn voorzien van een tv, koelkastje, magnetron en een fohn. De huurauto kan je gratis parkeren bij het hotel. 

Lord Nelson Hotel\ Halifax - exterior

Lord Nelson Hotel & Suites

Een prettig middenklasse hotel op een zeer centrale ligging van Halifax. Het hotel heeft een klassieke uitstraling en beschikt over een eigen restaurant, elegante lobby en comfortabele hotelkamers. Tegenover het hotel liggen de Public Gardens en het oude havengebied is te vinden op korte loopafstand. The Lord Nelson Hotel & Suites beschikt over een volledig uitgerust businesscentrum en een moderne fitnessruimte.  Parkeren kost circa CA$ 28,- per dag (exclusief lokale belastingen en onder voorbehoud). Een klassiek en beroemd hotel waar je je waant in een soort paleis! Er zijn vele voorzieningen aanwezig. Ga in ieder geval dineren in het heerlijke restaurant en drink een borrel in de Engelse Pub. Er is tevens een sportruimte aanwezig. 

Liscombe Lodge Resort & Conference Centre - pool

Liscombe Lodge

Liscombe Lodge is prachtig gelegen aan de Liscomb rivier ongeveer 20 kilometer van Sherbrooke Village aan de Eastern Shore van Nova Scotia. Faciliteiten: restaurant met uitkijk op de rivier, souvenirwinkel, zelfgemaakte dekens. Binnenzwembad met zonnedek, fitnessruimte, sauna, 2 whirlpools, jachthaven, kano's, boottochten op de rivier, fietsen, wandelpaden, tennisbaan, spelletjes op het grasveld, speelzaal. Kamers: 68 eenheden in de Main Lodge/Riverside Lodge, bungalows en chalets met tv, telefoon, föhn, koffiezetapparaat, strijkijzer en strijkplank. De bungalows worden per kamer verhuurd en hebben gedeelde woonkamer, openhaard en koelkast. De Bedroom Suite heeft een whirlpool, openhaard en tv. Wi-Fi in de lobby. Alle rustieke chalets hebben een openhaard, sommige met een uitschuifbare sofa en zonnedek.

Gratis parkeren bij Liscombe Lodge!

The Inverary Resort - sfeer

The Inverary Resort

Inverary Resort bevindt zich aan een meer van Baddeck, dichtbij Gilbert H. Grosvenor Hall, Bras d'Or Lakes en Watershed Interpretive Centre en Alexander Graham Bell National Historic Site. In de buurt liggen ook Kidston Island Lighthouse en Bell Ray Golf Club. Inverary Resort heeft een aanmeerplaats, een binnenzwembad en een sauna. In gemeenschappelijke ruimtes is WiFi gratis beschikbaar. Dit milieuvriendelijke hotel biedt diverse eetgelegenheden, zoals een restaurant en een bar/lounge. Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel. Tip van Doets Reizen: bezoek de Uisge Ban Falls. Een indrukwekkende waterval van circa 30 meter hoog en daarmee de hoogste waterval in Nova Scotia. De waterval is te bereiken via een hike van circa 1,5 uur (retour). 

Keltic Lodge Resort and Spa - zwembad

Keltic Lodge Resort & Spa

Ingonish Beach

Dit resort in Ingonish Beach ligt op een hoge klif aan zee en biedt een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Op het terrein vindt je een full-service spa, 2 restaurants en gratis parkeergelegenheid. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de kamers. Alle kamers van het Keltic Lodge beschikken over een tv met kabelzenders. De comfortabele kamers zijn ook uitgerust met thee- en koffiefaciliteiten. Je kunt ontspannen in het verwarmde buitenzwembad. Er is een fitnessruimte aanwezig. Op het terrein kun je fietsen huren om de directe omgeving te verkennen. Purple Thistle en de Atlantic gebruiken verse lokale ingrediënten en zeevruchten. Er is tevens elke avond live entertainment. 

Glenora Inn & Distillery Resort - exter

Glenora Inn & Distillery Resort

Mabou

Wow! Je verblijft in de ENIGE Single Malt Whiskey distilleerderij van Noord Amerika. De ligging is fantastisch, je verblijft immers aan de voet van de Cape Breton Mountains. De pub is geopend van juli t/m oktober. Er is een gift shop aanwezig en je kunt indien mogelijk een tour boeken in de 'distillery' van dit hotel. Vraag de baliemedewerker van de receptie voor meer info. Glenora Inn kent een intieme sfeer en telt maar 15 kamers en chalets. Een unieke ervaring! Het restaurant is geopend van half mei t/m half oktober. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en vanuit de Jacuzzi kun je uitkijken over de "distellery". Het hotel beschikt over gratis Wifi.

Braeside Country Inn uitzicht

Braeside Country Inn

De Braeside Country Inn, gelegen in het historische Pictou, Nova Scotia, is een prachtig ingericht hotel  in een parkachtige omgeving met uitzicht op de haven van Pictou. Oorspronkelijk gebouwd in 1938 en nu volledig gerenoveerd om jou van alle gemakken te voorzien. Het hotel beschikt over 18 kamers met elk een eigen badkamer. Elke ochtend kun je heerlijk wakker worden aan het onbtijt (inclusief). Met een wandeling van 5 minuten sta jij aan het water in Pictou. Kortom de perfecte plek voor je verblijf in Pictou.

Rodd Charlottetown Exterior

Rodd Charlottetown

Vanaf het moment dat je binnenstapt in het Rodd Charlottetown Hotel word je omringd door een historische elegantie. Gebouwd in 1931 en later gerestaureerd in oude stijl waan je je jaren terug zonder dat dit ten koste gaat van comfort en belevenis. Vlakbij ligt Victoria Park waar je heerlijk doorheen kunt wandelen en kunt genieten van het mooie uitzicht over Charlottetown Harbour. Ook winkeltjes, restaurants en gezellige pubs liggen allen op slechts een paar minuten lopen van het hotel. Houd je van golfen dan rij je in slechts 10 minuten naar de Belvedere Golf & Country Club of de Fx Meadow Golf Course. Chambers Restaurant & Bar serveert heerlijke en lokale (vis-)gerechten en is de ideale plek om 's avonds gezellig de dag af te sluiten. In de zomermaanden is er in het hotel ook de mogelijkheid om te genieten van het dinertheater. Vraag hiervoor bij de receptie. In het hotel is ook een zwembad met sauna en whirlpool en er is een fitnessruimte. De kamers zijn warm en klassiek ingericht met mooie kleuren en houten meubels. Allen zijn voorzien van de standaardfaciliteiten, zoals televisie, air conditioning, koffiemachine, föhn en strijkmogelijkheden. Iedere kamer beschikt tevens over een eigen badkamer voorzien van alle gemakken. Parkeren bij het hotel is gratis, maar wel beperkt. De parkeerplaats van het hotel is te vinden in een zijstraatje en is niet bereikbaar via de hoofdingang. Internet is ook te gebruiken zonder kosten. 

Kindred Spirits Exterior

Kindred Spirits Country Inn

Gelegen naast de Green Gables Golf Course in Cavendish vind je het het rustige en intieme Kindred Spirits Country Inn. Naast het een aantal cottages beschikt deze inn ook over gewone kamers, allen ingericht in een charmante en romantische stijl. Alle kamers beschikken over ai conditioning, föhn, televisie en eigen badkamers. Een heerlijk ontbijtje 's ochtends is ook inbegrepen in de prijs. Een leuke accomodatie van waaruit je de prachtige natuur van Prince Edward Island kan gaan beleven!

West Point Lighthouse Exterior 2

West Point Lighthouse

Op een unieke locatie op Prince Edward Island vind je dit geweldige hotel. Deze vuurtoren werd gebouwd in 1875, doet tegenwoordig dienst als hotel en herbergt slechts 13 kamers waardoor de intimiteit behouden blijft. Je hoeft geen auto te pakken om de mooie natuur te aanschouwen aangezien dit hotel direct aan de kust ligt en naast een prachtig natuurgebied. Je vindt er rust, kalmte en een uitgebreide flora en fauna. 
Het is gezellig en huiselijk ingericht, je kan er echt tot rust komen en heerlijk onthaasten. Het is zeer kleinschalig opgezet en je voelt je er te gast. De kamers zijn van alle standaardfaciliteiten voorzien en ook is er Wi-Fi in het hotel. Daarnaast is er een parkeerplaats aanwezig, evenals een museum waar je alles over de vuurtoren zelf en haar omgeving kan leren. Een continentaal ontbijt is inbegrepen.

Gite du Mount Albert - exterieur

Gite du Mont-Albert

Dit hotel ligt een half uur rijden buiten Sainte-Anne-des-Monts in Gaspesie National Park, waar veel wildlife te vinden is. Dit elegante en charmante hotel in chaletstijl biedt je uitzicht over de Chic-Choc bergen. In de omgeving bevinden zich mooie wandel- en fietsroutes. Gelegen in een prachtig natuurgebied met een adembenemend uitzicht op Mount Albert. Het hotel beschikt over een restaurant en bar. Voor de nodige ontspanning kun je relaxen in de sauna. Tevens is er een buitenzwembad, patio en speeltuin voor de kinderen. Alle kamers zijn voorzien van tv, telefoon en wifi. 

Best Western Plus Hotel Levesque

Hotel Levesque

Dit moderne hotel is gelegen aan de oevers van de St. Lawrence River. Het hotel is 100% rookvrij en beschikt over een eigen verwarmd overdekt zwembad en een sauna. Er is een restaurant en een coctail lounge aanwezig in het hotel. De kamers zijn modern ingericht en hebben of uitzicht op de rivier of op de tuin. Er is een koffieapparaat aanwezig en een koelkastje. Het hotel is een goed uitgangspunt voor een whalewatch tour of een tocht met de fiets, die gratis te gebruiken zijn over `le petit Temis`een supermooie fietsroute langs de vele highlights van Riviere du Loup. Voor een vleugje cultuur kan je het Bas St. Laurent Museum bezoeken waar verschillende exposities te zien zijn. 

Crowne Plaza Fredericton Lord Beaverbrook - ext

Crowne Plaza Fredericton Lord Beaverbrook

Sfeervol hotel op een prachtige locatie. Het klassiek ingerichte hotel heeft veel te bieden. Je kan bijvoorbeeld heerlijk gebruik maken van het zwembad. Ander pluspunt is de sfeervolle restaurantruimte. Het hotel is klassiek en past prima in de sfeer van de historische plaats Fredericton. De kamers zijn voorzien van telefoon, tv en draadloos internet (mogelijk tegen betaling). Er zijn 3 restaurants waarvan eentje met een patio. Er is een binnenzwembad (zout water) en een sauna. Parkeren is mogelijk voor CAD$ 13 per dag.

Mersey River Lodge - exterior 2

Mersey River Chalets

Op zo'n 5 km rijden van Kejimkujik National Park ligt dit prachtige landgoed. Een ultieme ervaring voor natuur liefhebbers vanwege de prachtige natuur en rivier. Kleinschalig en sfeervol dus hier kan je heerlijk tot rust komen. Er zijn diverse wandeltochten te maken net als de mogelijkheid om te zwemmen, kayakken en kanoën. Er is ook een speelveld te vinden. De kamers beschikken over 2 double beds, een veranda, haardroger en strijkgerei. Je kunt gratis parkeren. Er is geen Wi-Fi en vanwege de afgelegen locatie kan het zijn dat je geen bereik hebt.

White Point Beach Resort - 3

White Point Beach Resort

Een van onze favoriete hotels in Atlantisch Canada. Het resort ligt ten zuiden van Halifax aan de South Shore van Nova Scotia en heeft een geweldige ligging aan het strand. Op een zonnige dag waan je je even op een tropisch strand van Florida maar dan zonder palmbomen. Het Whitepoint Beach Resort is te vinden vlakbij Liverpool gelegen en een perfecte uitvalsbasis voor Kejimkujik Seaside en Kejimkujik National Park. In de main lodge kan je het restaurant, lounge en de bar vinden. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, buitenzwembad, 9 hole golfbaan, 4 tennisbanen en een winkeltje. Er zijn totaal 126 kamers in verschillende gebouwen en zijn voorzien van een tv, koelkastje, magnetron en een fohn. De huurauto kan je gratis parkeren bij het hotel. 

Alles goed voor elkaar met de klasse GOED van Doets Reizen.

Toeristenklassehotels op een prima ligging. Altijd in het centrum van de stad of vlakbij de (en soms direct in) nationale parken. De kamers zijn standaard en voorzien van basisfaciliteiten. Perfect voor reizigers die geen luxe of design verwachten van een accommodatie. De accommodaties voldoen aan de Doets Reizen-criteria en zijn alle door ons gecontroleerd op kwaliteit.

Onze meest geboekte klasse, de klasse BETER van Doets Reizen.

Middenklasse accommodaties op geweldige locaties! Altijd in het centrum, ofwel de leukste wijken van de stad, of direct in of aan de rand van nationale parken. De kamers hebben veel faciliteiten of een sfeervolle uitstraling. In veel gevallen is gekozen voor trendy of boetiekhotels of juist leuke lodges.

Reis in stijl met de klasse BEST van Doets Reizen.

Per locatie de beste keuze en mogelijkheden. Dit zijn accommodaties binnen het luxe segment of juist zeer bijzondere locaties. Denk daarbij aan de beste ligging binnen de grenzen van Nationale Parken, direct aan zee of andere bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle lodges, ranches, resorts en luxe hotels. De perfecte keuze voor iedereen die verzekerd wilt zijn van de allerbeste beleving tijdens de reis.

CO₂-uitstoot

Deze CO₂-uitstootberekening is ter indicatie en op basis van onafhankelijke data die door voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal beschikbaar zijn gesteld aan Doets Reizen. De verwachte CO₂-uitstoot van deze reis is per persoon en op basis van 4 personen per reis waarbij we ervan uitgaan dat het vervoermiddel ter plaatse en de accommodatie(s) gedeeld worden door 4 personen. Voor de (intercontinentale)vliegreis hanteren we de kortste verbindingen (waar mogelijk non-stop) en wanneer er meerdere reisduren mogelijk zijn is de berekening op basis van de kortste reisduur. De klimaat-impact van de activiteiten hebben we geschat op basis van veelvoorkomende activiteiten die horen bij het gekozen vakantietype.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze berekening. Deze berekening heeft enkel een informatief doeleinde.

Met deze vakantie stoot je ongeveer 2.300 kilo CO₂ per persoon uit.

Bekijk hier de verhouding per reisonderdeel.
Vliegreis 57,7%
Accommodaties 17,7%
Rondreis 15,3%
Huurauto 8,2%
Veerboot 1%

Bovenstaande berekening is op basis van 4 personen per reis en is in samenwerking met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal ontwikkeld.

Wat is 2.300 kilo CO₂-uitstoot precies?

Je weet nu hoeveel CO₂-uitstoot jouw vakantie veroorzaakt. Waarmee kun je dat vergelijken?

 • 2.908 keer 8 minuten douchen
 • De besparing van 17 zonnepanelen die één jaar lang stroom opwekken

Over deze berekening

De CO₂-uitstoot van broeikasgassen voor het vervoer wordt bij vliegtuigen, bussen en treinen berekend door het aantal reizigerskilometers te vermenigvuldigen met de emissiefactoren voor dat type voertuig. Doets Reizen hanteert in samenwerking met Milieu Centraal de emissiefactoren die zijn verkregen na studies en onderzoek en deze worden jaarlijks gecontroleerd op actualiteit.

Vliegvervoer

Voor het bepalen van de CO₂-uitstoot voor de vliegreizen hanteren we een vliegreis op basis van Economy Class. Wanneer je Premium of Businessclass vliegt, is de CO₂-uitstoot vele malen hoger. Vliegtuigen produceren naast CO₂, ook waterdamp, stikstofoxiden, roet en andere stoffen met een korte atmosferische verblijftijd. De uitstoot van deze zogeheten 'niet-C02emissies' op grote hoogte zorgen voor een verandering in de samenstelling van de atmosfeer, een verstoring van de stralingsbalans op aarde en uiteindelijk voor een extra broeikaseffect. De directe CO₂-uitstoot die vliegen veroorzaakt, wordt daarom vermenigvuldigd met 1,7 om het ook het effect van deze niet-C02 emissies mee te nemen. Op die manier weet je de totale klimaatimpact van vliegen, uitgedrukt in CO₂ equivalenten.

Auto/camper

Bij personenauto’s hanteren we één benzineauto van gemiddeld formaat per reisgezelschap. De grootte van de auto, het type brandstof én het landschap (berglandschap, steden etc.) hebben invloed op de daadwerkelijke uitstoot van de auto.

Bij campers gaan we uit van de uitstoot van een gemiddelde camper. Voor de uitstoot van de gemiddelde camper is een gewogen gemiddelde berekend op basis de modellen 'alkoof', 'integraal', 'half-integraal' en 'buscamper'. Hoe groter de camper hoe hoger de uiteindelijke uitstoot zal zijn.

Veerboot

Soms bevat een reis één of meerdere ferryovertocht(en). Op trajecten waar dit relevant is, wordt de CO₂-uitstoot bepaald op basis van het vaartraject.

Treinvervoer

Het treinvervoer is op basis van een gemiddelde en op basis van het aantal reizigerskilometers. De uiteindelijke CO₂-uitstoot hangt af van het type trein, de bezettingsgraad van de trein en aandrijving (bijvoorbeeld elektrisch of diesel).

Accommodaties en activiteiten

De gegevens voor de impact van de accommodatie en de activiteiten op vakantie zijn gebaseerd op data van de Carmacal tool, die is opgesteld door de Breda University of Applied Sciences, in samenwerking met de ANVR.

Meer over onze samenwerking met Milieu Centraal

Met het oog op de toekomst, het faciliteren van bewustwording en het beperken van de negatieve klimaatimpact werkt Doets Reizen op een niet-commerciële basis samen met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Met deze kennis op zak, kun jij als reiziger een bewuste keuze maken op basis van de CO₂-uitstoot per reis. Milieu Centraal waarborgt de totstandkoming van deze CO₂-uitstootberekening.

Doets Reizen kiest er bewust voor om inzicht te geven in de klimaatimpact van reizen en vakantiebestemmingen. Doets Reizen gebruikt hiervoor de actuele data van Milieu Centraal om reizen op CO₂-uitstoot door te rekenen. Voor wie hier waarde aan hecht maken wij het extra makkelijk om een bewuste vakantiekeuze te maken.

Milieu Centraal levert betrouwbare data en controleert jaarlijks de rekenmodules op deze website.

Foto's van deze reis

Beoordelingen (1)

Prachtig!

Kleppers

Elke dag werden wij verrast met nieuwe hoogtepunten. De kust in dit deel van Canada is super divers en afwisselend. Wij hebben genoten van ruige kust, verlaten stranden en sfeervolle dorpjes. De route was rustig qua opbouw zodat wij ook lekker uitgerust thuis kwamen.

Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij inclusief 1 stuks ruimbagage van max 23 kilo per persoon
 • Luchthavenbelasting
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast.
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). Meer informatie zie ‘Luchtvaartmaatschappij’
 • 21 hotelovernachtingen conform hotelselectie
 • 21 x 24 uur gebruik huurauto HERTZ Huursoort 1  
  1-4 personen: categorie B (Compact Car)
  5 personen: categorie R (Minivan)
 • Lokale belastingen over de verblijfkosten en inbegrepen excursies
 • Gebruik van kamer met bad en/of douche, toilet, airco of verwarming
 • Toeristisch informatiepakket
 • Veerbootovertocht Saint John - Digby
 • Donatie Pacific Wild € 2,- per persoon

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Optionele opwaardering huurauto naar huursoort 2 of een ander type huurauto
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden 
 • Ferry en brugtolwegen van/naar Prince Edward Island. Het vooraf boeken van deze diensten is niet mogelijk.
 • Verzekeringen 
 • Nationale Parken pas ca. CA $ 70,- per volwassene en ca. CA$ 35,- per kind (6-16 jaar). Een familiepas kost ca. CA$ 140,-. Je kunt deze pas kopen bij het eerste Nationale Park wat je bezoekt 
 • De entrees van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven) 
 • Reserveringskosten €40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking 
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon 
 • Bijdrage SGR Fonds: € 5,- per persoon
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Luchtvaartmaatschappij

Tijdens het boeken van je reis, kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert specifieke voorwaarden betreffende maaltijden, bagageregels en stoelreserveringen. Lees hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verrassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Doets Reizen afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Doets Plus Pakket voor voertuigen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten. 

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips

Gerelateerde reizen

Logo Doets Reizen

Coastal Loop Oost-Canada

23 dagen
Vanaf 2.789,-
Vanafprijs p.p. per persoon i
Bereken jouw prijs