De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer
Overzicht

Atlantic Pure & Newfoundland

4 Beoordelingen
 • 23 dagen

Ontdek Atlantisch Canada per huurauto! Laat je betoveren door de onmetelijke ruimte en veelzijdige natuur met ruige kliffen, ijsbergen en wildlife zoals walvissen. Geniet van lieflijke baaitjes, kleurrijke dorpjes, seafood, een rijke zang- en pubcultuur, een zeer vriendelijke bevolking, maar vooral...de rust in Atlantisch Canada. Deze 23-daagse autorondreis door Atlantisch Canada is geheel naar eigen wens in te richten en aan te passen. Neem hiervoor contact op met een van onze reisspecialisten.

Atlantisch Canada is puur, ongerept en zeer divers! Newfoundland sla je tijdens deze autorondreis door Atlantisch Canada natuurlijk niet over, het is het Alaska van dit gebied. Op Newfoundland (leg de klemtoon op de laatste lettergreep, zoals in 'understand') ga je ijsbergen spotten en heb je tijd om te wandelen in het prachtige Gros Morne National Park. In St. John's maak je kennis met de lokale bevolking in de vele pubs. Het is tevens de hoofdstad van Newfoundland en ligt op het Avalon-schiereiland. Vanaf deze plek maakte Marconi in 1901 de eerste echte radioverbinding met Europa mogelijk. Dit gebeurde vanaf Signal Hill, waar de historische Cabot Tower staat. Iets ten zuiden van St. John’s ligt Cape Spear, met een prachtige vuurtoren. Dit is trouwens ook het meest oostelijk gelegen deel van Noord-Amerika! 

 • Ontdek het pure van Newfoundland
 • Onze meest complete reis naar Atlantisch Canada
 • Inclusief 3 ferry overtochten
Prijs op aanvraag

Dag tot dag

Totaal ± 4455 km
Dag 1

Hello Halifax

± 15 km

Na je landing bij Halifax passeer je de douane en haal je jouw huurauto op. In ongeveer een uur rijd je naar het hotel in Halifax, waar je twee nachten verblijft. Halifax is de poort naar Atlantisch Canada: een uiterst sfeervolle stad met houten huizen, Victoriaanse parken en moderne winkelcentra. Een jonge en levendige stad, ook, dankzij de aanwezigheid van vijf universiteiten en een aantal hogescholen.

 • Overnachting:Halifax
Dag 2

De charme van Halifax

Halifax is een middelgrote stad met een compact centrum, waardoor je alles kunt belopen. Het Waterfront-gedeelte is luisterrijk, dankzij oude pakhuizen die zijn omgetoverd tot winkeltjes en restaurants. Andere bezienswaardigheden zijn de Citadel, het museum bij Pier 21, de haven en de Historic Clock Tower.

 • Overnachting:Halifax
Dag 3

Schitterende kustroute - Naar de South Shore

± 200 km

Nu begint je auto rondreis Oost Canada pas écht... Via de schitterende kustroute passeer jij Peggy's Cove. Hier staat een bekende vuurtoren op de rotskust van Nova Scotia. Daarna bezoek je de kleurrijke haven van Lunenburg. Overnachten die je in een fraai hotel aan de kust vlakbij Kejimkujik Seaside National Park.

 • Overnachting:Liverpool
Dag 4

De natuurpracht van Kejimkujik

± 200 km

Je verlaat de South Shore en blijft de schitterende kustroute volgen... 's Ochtends en in het begin van de middag heb je tijd om het prachtige Kejimkujik Seaside National Park te zien. Daarna reis je verder en overnacht je in het gelijknamige natuurpark, maar dan in het binnenland. Weelderige bossen, sublieme meren, schitterende sterrenluchten én een eeuwenoude cultuur is wat je aantreft in Kejimkujik National Park. Want voor duizenden jaren hebben de Mi’kmaq-indianen op deze plek geleefd. Wandel door de ongerepte natuur, peddel over de speciale waterwegen, spot wilde dieren, zoals herten en beren, of ontcijfer de oeroude rotstekeningen. Het is een soort kleinere versie van het Algonquin Provincial Park in de provincie Ontario. In Kejimkujik, Nova Scotia ontsnap je even aan de echte wereld!

 • Overnachting:Kejimkujik National Park
Dag 5

'Het begin van Canada'

± 240 km

Je reist verder richting de Bay of Fundy. Bezoek ook de koloniale huizen in Annapolis Roya. Dit is een fotogeniek dorpje, die terugvoert naar het begin van Canada. Onderweg zie je appelbloesems, aardbeienvelden, prachtige getijdenverschillen en historische plaatsen. Ook zijn langs deze route mogelijkheden voor walvis spotten! In de middag is de weg van de Digby Neck tot aan Brier Island een aanrader; hier staat een karakteristieke vuurtoren. De komende nacht slaap je in Digby.

 • Overnachting:Digby
Dag 6

Laat je verrassen door St. John

± 85 km

Per ferry reis je van Digby naar Saint John (niet te verwarren met St. Johns). Een relatief korte reisdag, zodat je in de middag even kunt genieten op een terrasje in het sfeervolle Saint John. Je bevindt je in één van de belangrijkste internationale zeehavens van Canada, aan de monding van de St. John River. In het centrum van de stad veel talloze historische gebouwen, winkels en restaurants. Saint John is een perfecte mix tussen Europese en Noord-Amerikaanse steden. Laat je verrassen!

 • Overnachting:Saint John
Dag 7

Zóveel te doen in Bay of Fundy National Park

± 180 km

Een korte reisdag naar het Bay of Fundy National Park. Lekker veel wandelroutes en andere recreatiemogelijkheden op deze locatie. Zo vind je er een verwarmd zoutwaterzwembad, een uitdagende golfbaan en tennisbanen. Liever (nog) meer actie? Ga dan mountainbiken en kanovaren. Je verblijft net buiten het park in het dorpje Alma, een leuk vissersplaatsje met veel Inns en restaurants. Bij laagtij kun je vanaf hier kilometers lopen op de bodem van de oceaan.

 • Overnachting:Bay of Fundy National Park
Dag 8

Eb en vloed, wereld van verschil

± 300 km

Houd eb en vloed in de gaten...! Al snel kom je aan bij Hopewell Rocks, met de mooiste flowerpot formaties in de Bay of Fundy. Bij eb kun je tussen de rotsen doorlopen, maar met vloed zijn ze niet te zien. Fundy National Park ligt aan de kust, met ruige kliffen en landinwaarts loofbossen, watervalletjes en riviertjes. Daarna reis je via de Confederation Bridge naar Prince Edward Island. Eenmaal aangekomen op Prince Edward Island kan je via de juiste routes de mooiste stranden tegenkomen!

 • Overnachting:Cedar Dunes Provincial Park
Dag 9

Ierse pubs, Ierse Guiness

± 300 km

Je bent aanbeland op Prince Edward Island, de kleinste provincie van Canada... Het eiland bestaat onder meer uit kleine dorpjes en Canadian farms waar voornamelijk aardappels geteeld worden. Rode, vruchtbare aarde in overvloed! Ook zijn hier veel stranden en kustpartijen. Breng een bezoek aan Prince Edward Island National Park en kom in de middag aan in Charlottetown. In Charlottetown is een rijke verzameling van Ierse pubs te vinden. Je kunt echte Guinness drinken onder het genot van Ierse folkmuziek en uiteraard kun je nummers aanvragen. Old Charlottetown is het oude stadsdeel, op de hoek van King Street en Queen Street.

 • Overnachting:Charlottetown
Dag 10

Ontdek Nova Scotia

± 350 km

Via de zuidkust van het eiland rijd je naar Little Sands, waar je de ferry neemt naar Pictou in Nova Scotia. (Zorg dat je op tijd bent!). Deze overtocht duurt circa 75 minuten. Je volgt de weg naar het midden van Cape Breton Island. Dit is het meest bezienswaardige deel van Nova Scotia. Je verblijft één nacht in Cheticamp of Mabou vlakbij Cape Breton National Park.

 • Overnachting:Chéticamp
Dag 11

Walvissen, herten & beren

± 120 km

Vanuit Cheticamp worden veel excursies en whalewatch tochten georganiseerd. Ons advies is om dit ook te doen. De gids vertelt je alles over walvissen en andere dieren in dit gebied. Grote kans dat je verschillende walvissoorten zult spotten. Al met al een spannende ochtend, dus...! Vandaag staat ook nog een prachtige route op het programma; de 'Cabot Trail', door Cape Breton Highlands National Park. Het landschap is groen en heuvelachtig en leent zich goed voor wandelingen en paardrijtochten. Een rijke natuur, waarbij je kans hebt om adelaars, herten, elanden en beren te zien. Aan het einde van de dag kom je aan in het oostelijke deel van het park waar je één nacht verblijft. Door de overnachting hoef je je niet te haasten en heb je alle tijd voor dit mooie gebied!

 • Overnachting:Cape Breton Highlands National Park
Dag 12

Terug in de tijd!

± 280 km

Via het fort van Louisburg reis je door naar Sydney. Louisburg is het grootste gerestaureerde fort van Noord-Amerika. Hier gaat de tijd terug naar 1744, toen Louisburg een belangrijke havenplaats aan de oostkust was. Alle straten, werkplaatsen, gebouwen en tuinen zijn precies zo herbouwd als vroeger. Animators in klederdracht vermaken je en geven voorstellingen. Ook kun je allerlei lekkernijen proeven volgens origineel recept. Na je bezoek aan Louisburg reis je door naar Sydney, waar je één nacht verblijft.

 • Overnachting:Sydney
Dag 13

Newfoundland & de vikingen

± 290 km

Per ferry reis je naar de provincie Newfoundland. Onderweg kun je (weer) walvissen zien, dus let goed op! Je komt aan in Port aux Basques, gelegen op Newfoundland. Het eiland heeft een oppervlakte van zo'n drie keer Nederland. Bij L'Anse aux Meadows zijn overblijfselen gevonden van een Viking nederzetting. Vermoedelijk is Newfoundland het door Leif Eriksson verkende Vinland van de Vikingen, dat voor het eerst beschreven werd in 1076 door Adam van Bremen. Tijdens een expeditie in 1497 heeft ontdekkingsreiziger John Cabot het eiland waarschijnlijk herontdekt. Het zou nog 75 jaar duren voordat Europeanen zich hier permanent gingen vestigen.

 • Overnachting:Port Aux Basques
Dag 14

Bergen. fjorden & werelderfgoed

± 350 km

Kijk je ogen uit in Newfoundland's Gros Morne National Park...! Vooral naar de bergen en de fjorden. In de rotsformaties zijn elementen te vinden van de oceanische lithosfeer en de aardmantel. Het Gros Morne National Park is één van de zeldzame plekken op aarde waar het verschuiven van de continenten zichtbaar is, door de type rotsformaties die aan de oppervlakte zijn gekomen. Daarnaast is er sedimentair gesteente uit het Ordovicium, graniet uit het Precambrium en stollingsgesteente uit het Paleozoïcum te vinden. In 1987 werd dit natuurgebied toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

 • Overnachting:Gros Morne National Park
Dag 15

Zóveel wandelroutes...

± 50 km

Door de vele fjorden, kliffen en grotten is het landschap van Gros Morne prachtig! Er zijn maar liefst tweeëntwintig wandelroutes. Je kan ook een tour ondernemen naar het Western Brook Pond, een gigantisch fjord. De keuze is aan jou!

Dag 16

Door het land van de First Nations

± 430 km

Je rijdt langs bossen, meren en rivieren, ofwel, het land van de Beothuk Indianen. Onderweg kun je diverse stops maken bij musea en historische plaatsen. Jouw eindbestemming vandaag is Twillingate, een oude handelspost die bekend staat bekend om de ijsschotsen die er drijven. Tip: verleng je reis met een verblijf in de onvergetelijk mooie Fogo Island Inn!

 • Overnachting:Twillingate
Dag 17

IJsbergen spotten

± 250 km

Tijdens een twee uur durende boottocht (inbegrepen) ga je op zoek naar ijsbergen en zeedieren. In de lente en aan het begin van de zomer kun je blauw, groen en wit gekleurde ijsbergen voorbij zien drijven. Naarmate het zomerseizoen vordert, worden de ijsbergen steeds glaziger. Vandaag overnacht je bij het Terra Nova National Park. Het park werd opgericht in 1957 en heeft een oppervlakte van 400 km². De naam Terra Nova is de Latijnse benaming voor Newfoundland.

Dag 18

Het gezellige St. Johns

± 220 km

Je rijdt richting St. John's, de hoofdstad en grootste stad in de provincie Newfoundland en Labrador. Na al het natuurspektakel van de afgelopen dagen kom je weer even in de stad. Het gezellige St. John's ligt op het schiereiland Avalon, aan de Atlantische kust. De stad werd begin 17e eeuw door de Britten gesticht en groeide uit tot vissersstad en handelscentrum. In 1665 werd St. John's korte tijd veroverd door de Nederlandse admiraal Michiel de Ruyter. Later, in de 18e eeuw, waren het vooral de Fransen die St. John's meerdere malen aanvielen en in brand staken.

 • Overnachting:St. John's
Dag 19

Jij bent aan zet...

± 15 km

Een volle dag om St. John's te ontdekken... Je kunt een wandeling maken naar Signal Hill of naar het uiterste puntje ten oosten van Noord-Amerika gaan: Cape Spears. Ook is het mogelijk een whalewatch-excursie te ondernemen. Of ga anders lekker winkelen laat je verwennen in één van de vele restaurants. Met name visliefhebbers zijn hier in hun nopjes. Jíj bent aan zet vandaag!

 • Overnachting:St. John's
Dag 20

Duizenden zeevogels

± 130 km

In de loop van de dag ga je met de huurauto naar de ferry die je 's nachts van Argentina naar North Sydney brengt. Onderweg is het mogelijk om duizenden zeevogels te zien. Neem dus de tijd en vertrek niet al te laat. Je verlaat Newfoundland en vaart terug naar Nova Scotia. Je overnacht in een cabin en de volgende ochtend kom je aan in Sydney.

 • Overnachting:Argentia
Dag 21

Nog even volop genieten!

± 250 km

Na aankomst reis je direct door naar Liscombe voor de laatste nacht in Canada. De Marine Drive brengt je langs bossen en diverse haventjes. Je kunt genieten van het prachtige uitzicht op zee en de ruige baaien. Neem zo nu en dan een zijweggetje. Het is een mooie reisdag en wij raden jou aan via de 316 (Marine Drive) te rijden. Deze toeristische kustweg is echt fantastisch!

 • Overnachting:Liscomb Mills
Dag 22

Relaxed afronden

± 200 km

In de avond vlieg je terug vanuit Halifax terug naar Nederland. Daarom kun je vandaag op je gemak je auto rondreis Oost Canada afronden. Je komt in de middag aan in Halifax en levert, voordat je incheckt, de huurauto in. De laatste nacht van deze reis verblijf je in het vliegtuig.

 • Overnachting:Liscomb Mills
Dag 23

Thuisvlucht - Mooie herinneringen

De reis zit er op! De prachtige beelden en avonturen van Oost Canada zullen nog lang mooie herinneringen blijven...

Einde reis

Excursies

Optionele excursies

Deze excursie kun je toevoegen aan deze reis bij een prijsberekening.

*Alle getoonde prijzen zijn de vanafprijs per persoon

CO₂-uitstoot

Deze CO₂-uitstootberekening is ter indicatie en op basis van onafhankelijke data die door voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal beschikbaar zijn gesteld aan Doets Reizen. De verwachte CO₂-uitstoot van deze reis is per persoon en op basis van 4 personen per reis waarbij we ervan uitgaan dat het vervoermiddel ter plaatse en de accommodatie(s) gedeeld worden door 4 personen. Voor de (intercontinentale)vliegreis hanteren we de kortste verbindingen (waar mogelijk non-stop) en wanneer er meerdere reisduren mogelijk zijn is de berekening op basis van de kortste reisduur. De klimaat-impact van de activiteiten hebben we geschat op basis van veelvoorkomende activiteiten die horen bij het gekozen vakantietype.

Er kunnen geen rechten ontleent worden aan deze berekening. Deze berekening heeft enkel een informatief doeleinde waarbij de daadwerkelijke CO₂-uitstoot afhankelijk is van talloze factoren waarop wij geen invloed hebben.

Met deze vakantie stoot je ongeveer 2.300 kilo CO₂ per persoon uit.

Bekijk hier de verhouding per reisonderdeel.
Vliegreis 56,7%
Accommodaties 17,4%
Rondreis 15%
Huurauto 7,1%
Veerboot 3,8%

Bovenstaande berekening is op basis van 4 personen per reis en is in samenwerking met voorlichtingsorganisatie Mileu Centraal ontwikkeld.

Wat is 2.300 kilo CO₂-uitstoot precies?

Je weet nu hoeveel CO₂-uitstoot jouw vakantie veroorzaakt. Waarmee kun je dat vergelijken?

 • 2.908 keer 8 minuten douchen
 • De besparing van 17 zonnepanelen die één jaar lang stroom opwekken

Over deze berekening

De CO₂-uitstoot van broeikasgassen voor het vervoer wordt bij vliegtuigen, bussen en treinen berekend door het aantal reizigerskilometers te vermenigvuldigen met de emissiefactoren voor dat type voertuig. Doets Reizen hanteert in samenwerking met Milieu Centraal de emissiefactoren die zijn verkregen na studies en onderzoek en deze worden jaarlijks gecontroleerd op actualiteit.

Vliegvervoer

Voor het bepalen van de CO₂-uitstoot voor de vliegreizen hanteren we een vliegreis op basis van Economy Class. Wanneer je Premium of Businessclass vliegt, is de CO₂-uitstoot vele malen hoger. Vliegtuigen produceren naast CO₂, ook waterdamp, stikstofoxiden, roet en andere stoffen met een korte atmosferische verblijftijd. De uitstoot van deze zogeheten 'niet-C02emissies' op grote hoogte zorgen voor een verandering in de samenstelling van de atmosfeer, een verstoring van de stralingsbalans op aarde en uiteindelijk voor een extra broeikaseffect. De directe CO₂-uitstoot die vliegen veroorzaakt, wordt daarom vermenigvuldigd met 1,7 om het ook het effect van deze niet-C02 emissies mee te nemen. Op die manier weet je de totale klimaatimpact van vliegen, uitgedrukt in CO₂ equivalenten.

Auto/camper

Bij personenauto’s hanteren we één benzineauto van gemiddeld formaat per reisgezelschap. De grootte van de auto, het type brandstof én het landschap (berglandschap, steden etc.) hebben invloed op de daadwerkelijke uitstoot van de auto.

Bij campers gaan we uit van de uitstoot van een gemiddelde camper. Voor de uitstoot van de gemiddelde camper is een gewogen gemiddelde berekend op basis de modellen 'alkoof', 'integraal', 'half-integraal' en 'buscamper'. Hoe groter de camper hoe hoger de uiteindelijke uitstoot zal zijn.

Veerboot

Soms bevat een reis één of meerdere ferryovertocht(en). Op trajecten waar dit relevant is, wordt de CO₂-uitstoot bepaald op basis van het vaartraject.

Treinvervoer

Het treinvervoer is op basis van een gemiddelde en op basis van het aantal reizigerskilometers. De uiteindelijke CO₂-uitstoot hangt af van het type trein, de bezettingsgraad van de trein en aandrijving (bijvoorbeeld elektrisch of diesel).

Accommodaties en activeiten

De gegevens voor de impact van de accommodatie en de activiteiten op vakantie zijn gebaseerd op data van de Carmacal tool, die is opgesteld door de Breda University of Applied Sciences, in samenwerking met de ANVR.

Meer over onze samenwerking met Milieu Centraal

Met het oog op de toekomst, het faciliteren van bewustwording en het beperken van de negatieve klimaatimpact werkt Doets Reizen op een niet-commerciële basis samen met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Met deze kennis op zak, kun jij als reiziger een bewuste keuze maken op basis van de CO₂-uitstoot per reis. Milieu Centraal waarborgt de totstandkoming van deze CO₂-uitstootberekening.

Doets Reizen kiest er bewust voor om inzicht te geven in de klimaatimpact van reizen en vakantiebestemmingen. Doets Reizen gebruikt hiervoor de actuele data van Milieu Centraal om reizen op CO₂-uitstoot door te rekenen. Voor wie hier waarde aan hecht maken wij het extra makkelijk om een bewuste vakantiekeuze te maken.

Milieu Centraal levert betrouwbare data en controleert jaarlijks de rekenmodules op deze website.

Foto's van deze reis

Beoordelingen (4)

Het rustig rijden is echt een verademing

J. van Well

Atlantisch Canada heeft ons een mooie reis gebracht en schitterende parken en mooie tochten, vooral de mooie scenic trails langs de kusten.Vooral het rustig rijden is een verademing en de echt vriendelijke mensen.

Een aanrader

R.Polman

Prachtige reis door mooie natuur/leuke steden.Overnachtingen altijd op de juiste locaties! En de vis/lobsters zijn zalig.

4 Provincies ,elk héél verschillend. Gastvrije vriendelijke mensen overal, een aanrader.


Zeeeeer de moeite en het geld waard!

H. Meppelder

   

Een prachtige vakantie gehad op deze prachtige bestemming.

P. Schotanus

Atlantisch Canada is een prachtige bestemming die nog niet door het massa toerisme ontdekt is. 

Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij inclusief 1 stuks ruimbagage van max 23 kilo per persoon
 • Luchthavenbelasting
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast.
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). Meer informatie zie ‘Luchtvaartmaatschappij
 • 20 hotelovernachtingen conform hotelselectie
 • 1 overnachting in een cabin op de nachtferry van Argentia naar North Sydney
 • 21 x 24 uur gebruik huurauto HERTZ Huursoort 1  
  1-4 personen: categorie B (Compact Car)
  5 personen: categorie R (Minivan)
 • Lokale belastingen over de verblijfkosten en inbegrepen excursies
 • Gebruik van kamer met bad en/of douche, toilet, airco of verwarming
 • Toeristisch informatiepakket
 • Ferryovertocht Digby - Saint John
 • Ferryovertocht North Sydney - Port-aux-Basques
 • Ferryovertocht Argentia - North Sydney
 • Iceberg Watching Cruise vanuit Twillingate
 • Donatie Pacific Wild € 2,- per persoon

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Optionele opwaardering huurauto naar huursoort 2 of een ander type huurauto
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden 
 • Ferry en brugtolwegen van/naar Prince Edward Island. Het vooraf boeken van deze diensten is niet mogelijk.
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • Nationale Parken pas ca. CA $ 70,- per volwassene en ca. CA$ 35,- per kind (6-16 jaar). Een familiepas kost ca. CA$ 140,-. Je kunt deze pas kopen bij het eerste Nationale Park wat je bezoekt 
 • De entrees van de diverse te bezoeken attracties, excursies, evenementen en musea (tenzij anders aangegeven) 
 • Reserveringskosten alsmede iedere opvolgende notabevestiging: € 25,- per boeking 
 • Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking 
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon 
 • Bijdrage SGR Fonds: € 5,- per persoon
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Luchtvaartmaatschappij

Tijdens het boeken van je reis, kun je kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Iedere luchtvaartmaatschappij hanteert specifieke voorwaarden betreffende maaltijden, bagageregels en stoelreserveringen. Lees hier welke voorwaarden van toepassing zijn.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verrassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Doets Reizen afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Doets Plus Pakket voor voertuigen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada en IJsland, waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan om direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten. 

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips

Gerelateerde reizen

Logo Doets Reizen

Atlantic Pure & Newfoundland

23 dagen