De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Rondreis IJsland 2 weken

Een rondreis maken van twee weken door IJsland? Dat kan bij Doets Reizen geboekt worden. Maak een autorondreis of een camperrondreis en beleef een unieke vakantie, waarbij je versteld zal staan van de natuurpracht die het eiland te bieden heeft.

2 weekse autorondreis IJsland

Huur een auto en ga op ontdekking op dit bijzondere eiland tijdens een autorondreis van twee weken. Reis je in de winter? Dan is het aan te raden om een SUV te huren. Met de sneeuwval kan het nog wel eens glad zijn op de weg of kan het zijn dat de wegen bedekt zijn met sneeuw.

Doets Reizen IJsland

Camperrondreis van 2 weken

Ook in IJsland is het mogelijk om een camperrondreis te maken. Begin je trip in Reykjavik en ga er daarna op uit om het hele eiland te ontdekken. In iets meer dan twee weken kun je met gemak het hele eiland rond rijden over de Ring Road. Vergeet ook niet om te genieten van excursies, zoals een excursie waarbij je bij een levensechte vulkaan naar binnen kan.

Campervakantie in IJsland - Camperhuur IJsland - Doets Reizen

Groepsreis IJsland

Wil je in een hoog tempo en in relatief korte tijd veel hoogtepunten zien? Dan is een groepsreis van circa 2 weken door IJsland een perfecte manier van reizen. Alles is georganiseerd zodat je alleen maar hoeft te genieten, en dat zonder zorgen of geregel.

Hraunfossar Waterval - IJsland - Doets Reizen

Hoogtepunten van IJsland in twee weken

Tijdens je twee weekse rondreis door IJsland heb je meestal wel Reykjavík als begin- en eindpunt. Het is dan ook zeker aan te raden om hier een paar dagen te verblijven tijdens je rondreis. De Ringroad van IJsland is prima te rijden in twee weken. Je ziet dan alle hoogtepunten van het land zoals de South Shore, East Fjorden, het gebied rondom Myvatn, Akureyri en Westland

Myvatn - Krafla Vulkaan - IJsland - Doets Reizen

Uitgelichte reizen