De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Rondreis Noorwegen

Rondreizen door Noorwegen. Ontdek de fjorden, architectonische hoogstandjes, diepe bossen, vele eilandjes en de Noorse cultuur. Een roadtrip door Noorwegen betekent een reis langs vele hoogtepunten. Je komt ogen te kort tijdens je rondreis door Noorwegen.

Autorondreis Noorwegen

Met de auto door Noorwegen reizen geeft je een gevoel van vrijheid. Haal de huurauto op en ontdek het land van de vikingen en trollen. Noorwegen is een land dat goed met de auto te verkennen is. Stop gerust langs de weg als je een waterval ziet, want druk zal het op de wegen niet zijn. Wij helpen je met het samenstellen van jouw ideale reis naar Noorwegen. 

The Atlantic Road - Noorwegen - Vakantie Noorwegen - Doets Reizen - Fotocredits Visit Norway

Ontdek Noorwegen per trein

Noorwegen ontdekken per trein? Dan wist je waarschijnlijk nog niet dat Noorwegen beschikt over een fantastisch langgerekt spoorwegnetwerk. Stap aan boord en geniet in alle comfort van je treinreis door de bergen en langs de schitterende natuur naar de fjorden. Vele routes worden beschouwd als de mooiste treinreizen van de wereld. Dit geldt bijvoorbeeld voor de prachtige route van Oslo naar Bergen. Een treinreis in Noorwegen gecombineerd met een autorondreis door Noorwegen zorgt voor de optimale beleving.

Praktische informatie rondreis Noorwegen

Door goed voorbereid op reis te gaan naar Noorwegen kan je extra genieten van jouw vakantie. Bij Noorwegen denk je vaak aan kou en sneeuw, maar niets is minder waar. De zomermaanden kent ook hoge temperaturen en zonnige dagen, maar het weer kan in Noorwegen snel omslaan. Wees voorbereid en kies voor laagjes. De noren zeggen altijd: ‘There’s no such thing as bad weather, only bad clothes’. Houd er daarnaast rekening mee dat je in Noorwegen alleen kan betalen met de Noorse Kroon, maar een creditcard wordt op de meeste plekken ook geaccepteerd. 

Oslo - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits VisitNorway

Beste reistijd Noorwegen

Wat is de beste reisperiode voor je vakantie naar Noorwegen? Dit is afhankelijk van wat je in Noorwegen wilt gaan doen. Wil je de fjorden bewonderen en spectaculaire routes rijden? Dan zijn de zomermaanden juni, juli, augustus en begin september perfect. Als je er voor kiest om het noorderlicht te aanschouwen, een hondensledetocht te maken of te skiën dan is de winter het ideale seizoen om naar Noorwegen te reizen. 

Narvik - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - Credits VisitNorway

Verblijven op de hotspots in Noorwegen

Al eens overnacht aan een fjord of in een zee kajuit onder het noorderlicht? Tijdens jouw vakantie in Noorwegen is overnachten op unieke locaties mogelijk. Wij reserveren de accommodaties van te voren, zodat je gegarandeerd terecht kan bij de unieke hotspots. 

Manshausen - Doets Reizen - Vakantie Noorwegen - VisitNorway.com

Complete rondreizen door Noorwegen

Tijdens je roadtrip door Noorwegen valt er ontzettend veel te zien en dan wil je geen tijd verspillen aan het plannen van de route onderweg. Wij hebben de meeste fantastische reizen naar Noorwegen al voor je uitgestippeld zodat je optimaal kan genieten van jouw welverdiende vakantie in Noorwegen. 

Trollstigen in Noorwegen - Doets Reizen

Uitgelichte reizen